Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ma mõtlesin ka et lauri välja
    tehnika on põhiline

Kommentaar

pigem lauri buubilt
      #20 FLORA!

Kommentaar

Tere Soccerneti külaline läusi. Kui ma õigesti mäletan, siis Oper 95 sai meilt 9-0. Paluks mitte siia foorumisse enda - vabandust väljenduse eest aga - sitaseid sõnu siia tuua.

Kommentaar

Algselt postitas läusi
          tavai suva lõpetame selle mölisemise ära siis ei oleme normaalsed okei ? mai viitsi mingi siia paukuma tulla teiega mingi mõteltult sest see juuu midagi ei too mai viitsi enam paukuda tavai oleme nüd normaalsed v ?
          julm julm julm
          tehnika on põhiline

Kommentaar

Tänapäeval on osad noored ikka juba ülbeks läinud.

Meil koolis oli just selline lugu kuidas üks 6 klassi nolk mölises 12 klassivenna kallal. Tema tõstis ta korra laealla ja poiss hakkas kohe nutma ning läks õpetajale kitule. irw.

vot läuki, mis juhtuda võib.

Kommentaar

Algselt postitas rixu Vaata postitust
              fc kuressaare(93) vastase koalitsiooni patrioot LauriJ on tagasi!jehuu
              mis sa nüüd;D

Meistriliiga aastalõpu turniiiril jõudsid esikuuikusse samad võiskonnad mis se hooaeg liigas
              Noninonii

Kommentaar

Ajax mängis üllatavalt hästi

Kommentaar

Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitust
                  Kas sõber Johan Erik kutsus?

Jah kutsuski

Kommentaar

Algselt postitas coconutz Vaata postitust
                    ma mõtlesin ka et lauri välja

kust te mu nime kõik teate ? ? muide olengi lauri välja ja mis siis ? mis klubist te olete siis et te mind nii hästi teate ? ?

Kommentaar

Algselt postitas läusi Vaata postitust
                      kust te mu nime kõik teate ? ? muide olengi lauri välja ja mis siis ? mis klubist te olete siis et te mind nii hästi teate ? ?
                      Sa mängid igastähes C2 esiliigas Fc LevadiaIII Njk-s ja olete oma liiga 8ndal kohal.

Kommentaar

Algselt postitas -Silver- Vaata postitust
                        Kõigel on piir ja sinu oma on kätte jõudnud.

minuga räägid ? ? mis piir? pigem on teistel piir kätte jõudnud

Kommentaar

no küll sa must kuuled ma lihsalt praegu sõber kutsus mölisema ja ma tulin veits ja ma arvan et sa kindlasti kuuled ja näed must selles osas olen ma kindel
                          Sa oled üks kloun, ei muud midagi. Tavaliselt ongi sinusugused väljakul kõige sitemad.

Kommentaar

minuga räägid ? ? mis piir? pigem on teistel piir kätte jõudnud
                            Ise ka aru saad mida sa räägid?

Kommentaar

Algselt postitas #20 Vaata postitust
                              Sa oled üks kloun, ei muud midagi. Tavaliselt ongi sinusugused väljakul kõige sitemad.
                              ega ongi

Kommentaar

Algselt postitas läusi
                                ma ple läuki oioioi tahaks näha seda juba lõin kartma sa aru ei saa et ma nagu ei viitsi enam siia paukuma tulla ? ? ? ? ja naguniii saab kuresaare meilt pähe õpetajale kitule ? hahahahaha lol irw irw oioio ma lähen õpetajale kitule ? pls ole vait su jutt on liiga mõtetu ja igav .

läusi, anna andeks.

Poiss sa oled ise nii ülbe, et sa ei kujuta ette. See, et sa mingis faking levadias mängid on jummala savi. Ega sa nüüd tegija ei ole!
                                Mine arene kuskil, las ema õpetab sulle käitumist ning mine oma mänguautotega mängima.

Kommentaar

Working...
                                X