Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tere Soccerneti külaline läusi. Kui ma õigesti mäletan, siis Oper 95 sai meilt 9-0. Paluks mitte siia foorumisse enda - vabandust väljenduse eest aga - sitaseid sõnu siia tuua.
tavai suva lõpetame selle mölisemise ära siis ei oleme normaalsed okei ? mai viitsi mingi siia paukuma tulla teiega mingi mõteltult sest see juuu midagi ei too mai viitsi enam paukuda tavai oleme nüd normaalsed v ?
Tänapäeval on osad noored ikka juba ülbeks läinud.
Meil koolis oli just selline lugu kuidas üks 6 klassi nolk mölises 12 klassivenna kallal. Tema tõstis ta korra laealla ja poiss hakkas kohe nutma ning läks õpetajale kitule. irw.
no küll sa must kuuled ma lihsalt praegu sõber kutsus mölisema ja ma tulin veits ja ma arvan et sa kindlasti kuuled ja näed must selles osas olen ma kindel
Sa oled üks kloun, ei muud midagi. Tavaliselt ongi sinusugused väljakul kõige sitemad.
ma ple läuki oioioi tahaks näha seda juba lõin kartma sa aru ei saa et ma nagu ei viitsi enam siia paukuma tulla ? ? ? ? ja naguniii saab kuresaare meilt pähe õpetajale kitule ? hahahahaha lol irw irw oioio ma lähen õpetajale kitule ? pls ole vait su jutt on liiga mõtetu ja igav .
läusi, anna andeks.
Poiss sa oled ise nii ülbe, et sa ei kujuta ette. See, et sa mingis faking levadias mängid on jummala savi. Ega sa nüüd tegija ei ole!
Mine arene kuskil, las ema õpetab sulle käitumist ning mine oma mänguautotega mängima.
Kommentaar