Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jk Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

1:3 kaotus Rakvere Floralt!
    No krat niimodi ei saa enam edaspidi mängida. Kaitses peab edaspidi kindlam olema ning palun, kohtunik oli täna küll kergelt g**i aga ärge edaspidi enam kommenteerige ta otsuseid ning võtame nüüd edaspidi ka paar võitu!

Kommentaar

proovime rahuneda
      Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Algselt postitas linkimpark98 Vaata postitust
        1:3 kaotus Rakvere Floralt!
        No krat niimodi ei saa enam edaspidi mängida. Kaitses peab edaspidi kindlam olema ning palun, kohtunik oli täna küll kergelt g**i aga ärge edaspidi enam kommenteerige ta otsuseid ning võtame nüüd edaspidi ka paar võitu!
        Võite korjame niivõinaa

Kommentaar

Sain elsest mängust esimese poolaja ning ka teisest poolajast osa linti! Kvaliteet pole päris tasemel aga tähtsamad sündmused esimesel poolajal ning ka teise poolaja algusest on olemas korralikult! Leidsin ka kaks poolikut viga lindiöt mida ma mängus tegin ning üritan end selles osas parandada!

Kommentaar

jagan sinu rõõmu
            Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Homme ajage kõik end mängule kohale! Kes vaatama ja kes mängima!

Kommentaar

eile siis Kotkas-Kalev 1-0. tegemist oli treeningmänguga 2x30 min. treenerite koolituse raames. väljaku seisukord oli kohutav. ei teagi, mida sellisest mängust treenerid kirjutada võiks, et litsentsi saada

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
                  eile siis Kotkas-Kalev 1-0. tegemist oli treeningmänguga 2x30 min. treenerite koolituse raames. väljaku seisukord oli kohutav. ei teagi, mida sellisest mängust treenerid kirjutada võiks, et litsentsi saada
                  Kus väljakul siis mäng toimus?
                  Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Lillekülas oli. Ma kujutan ette, et seal treeningväljakul (muru plats)

Täna siis punktide järgi . Paar tundi veel .

Kommentaar

Jaanuari lõpus toimunud Tallinna MV-l jäi Kalevi võistkondade laeks teised kohad.

Parimate tulemuste eest hoolitsesid 2000. ja 2004. aastal sündinud poisid, kes tulid oma meeskondadega teisele kohale.

Loe lähemalt: http://www.jkkalev.ee/uudised/id/18/uudis/57/
                      Kalevi Facebook | Kalevi koduleht

Kommentaar

Kommentaar

Pealkiri on postimehelikult tehtud. Rõhutatud on ühe tiimi edule, samas teise sarnane ebaedu pealkirjas ei kajastu. Flora kodukal ma sarnast pealkirja ei kirjutaks, kui juhuslikult saaksin infot, et üks noortemeeskond purustas konkurendi, samas teine hävis konkurendile. Tuleb siiski tunnistada, et tavaliselt ma siiski ei saa üldse infot noortemeeskondadest, mis on ka üpris nadi variant.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                            Pealkiri on postimehelikult tehtud. Rõhutatud on ühe tiimi edule, samas teise sarnane ebaedu pealkirjas ei kajastu. Flora kodukal ma sarnast pealkirja ei kirjutaks, kui juhuslikult saaksin infot, et üks noortemeeskond purustas konkurendi, samas teine hävis konkurendile. Tuleb siiski tunnistada, et tavaliselt ma siiski ei saa üldse infot noortemeeskondadest, mis on ka üpris nadi variant.
                            Urmas, kui tahad teada infi noortest siis aga küsi julgelt

Kommentaar

C1 noored leppisid Transi vastu viigiga

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X