Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

C1 II Liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas pall17 Vaata postitust
    Lootos-Elva 1:2
    Meistrivõistlusi kenasti alustanud santos pidi teist mängu järjest väljakult lahkuma löödult. Kui nädal tagasi ei suudetud Valgas alistada Warriorit, siis täna lasti ennast kodustaadionil liigatabeli punasel laternal Elval "kotti ajada".
    Vastased seejuures ei olnud võitu ära teeninud, sest tegelikult kontrollis mängu Santos, tegelikult lõi pallid kõige kõrgemale õhku Santos ja tegelikult suutis Santos palli vastaste värava poole ajada hulga rohkem ja kauem. Elvakad olid nõrgad. Tegid täna kõigest kaks lööki väravale, ning lisaks lõid veel omavärava !!!

Selline jutt siis Lootose kodukalt, isegi kui ei FC Elva ei domineerinud olid 95-96 kutid väga tublid. Lootose probleem väravate löömine
    www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
      Selline jutt siis Lootose kodukalt, isegi kui võitu ei teenita olid 95-96 kutid väga tublid. Lootose probleem väravate löömine
      meil oli 4 põhivenda puudu kah , aga muidu nõustun .

Kommentaar

Elva mängis väga hästi,mängus loevad väravad.Mängu ajal räägitakse ainult mängust,mitte ei sõimata oma mängijaid.Värava löömine on väga lihtne(tegelikult on see kaasasündinud aare,nagu kiirus) löö varbaga.

Kommentaar

Algselt postitas PjkMatu
          Santose vennad , tekib küsimus : " Kes teil neid mängu kokkuvõtteid kirjutab ? Mingi 10 aastane ? "
          ma olen sul kümne aastane ?

Kommentaar

Algselt postitas PjkMatu
            Ei mina tea .
            Millest sa järeldad siis seda ?

Kommentaar

Algselt postitas PjkMatu
              Kõik kokkuvõtted on täpselt nagu 10-aastase kirjutatud . SEE ON AINULT MINU LOLL ARVAMUS
              Normal . ma 8 aastane .

Kommentaar

Algselt postitas Rakss Vaata postitust
                Normal . ma 8 aastane .
                Pakuks vähem .

Kommentaar

Jjah, poiss võib küll veidi vanem kui kümme olla, aga mängu kokkuvõtted peaksid ikkagi olema erapooletud. Muidu jääb mulje, et ei osata kaotada.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                    Jjah, poiss võib küll veidi vanem kui kümme olla, aga mängu kokkuvõtted peaksid ikkagi olema erapooletud. Muidu jääb mulje, et ei osata kaotada.
                    Too palun mulle näide mu postitustest kus ma kedagi pooldasin .

Kommentaar

''Vastased seejuures ei olnud võitu ära teeninud, sest tegelikult kontrollis mängu Santos, tegelikult lõi pallid kõige kõrgemale õhku Santos ja tegelikult suutis Santos palli vastaste värava poole ajada hulga rohkem ja kauem. Elvakad olid nõrgad. Tegid täna kõigest kaks lööki väravale, ning lisaks lõid veel omavärava !!!''

Kas ma olen siin ainuke loll, või taipavad teised ka, et siin on tunda santosele poolehoidu ja mitte vähe.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust

Kas ma olen siin ainuke loll, või taipavad teised ka, et siin on tunda santosele poolehoidu ja mitte vähe.
                        Sa pole ainuke.

Kommentaar

Mhm see on mu postitus kindlasti .

Kommentaar

Algselt postitas PjkMatu
                            Ise mainisid ,et sina kirjutad neid kokkuvõtteid !
                            Mhm muidugi mina kirjutan Lootose lehele kokkuvõtteid ...

Kommentaar

Tegelege kõigepealt enda vanusega siiis tulge mölisema ja kirjutab kes kirjutab neid kokkuvõtteid mis se teie asi,

Kommentaar

Paide-Jõhvi 7:0
                                Loll võid olla,tark pead olema!

Kommentaar

Working...
                                X