c2 esiliiga
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
C2 esiliiga
Collapse
X
-
C2 esiliiga
ja selle peale ütles Evu:Algselt postitanud kasutaja Hogweed poolthomme on meil mäng kohilaga kell 1 teeme vähemalt 15-0 ärasigpicAlgselt postitanud kasutaja Evu pooltkui ei tee üle 15ne, siis sa oled koos oma meeskonnaga üks suur munnSildid: Ei ole -
-
Maj tea,aastalõputurniiril Maardu ei tundunud eriti tugev ,nemad mitte esikolmes.
Infonet on tugev ma arvan.Midagi 93 Velldorise sarnast.
Real suht kindel esikolmiku tiim.
Pjk on normaalselt tugev.
Flora on norm.Kommentaar
-
-
Ma arvan ,et ikka maardu võib tulla küll esikolmikusse kuna see aastalõppu turniir oli 5 kuud tagasi vms ja nad on isegi realile pähe teinud niiet ma ei imestaks kui nad meistrikad kinni paneksAlgselt postitanud kasutaja PjkMatu pooltma nii ei arvaks . kuna . Maardu on suhtkoht nõrk . ( aastalõpukal , kui meil parimaid kohal ei olnud . lõid nad meile viimasel sekundil 1-1 ) . Tammekale tegime Tartus 3-1 . ja domineerisime täielikult . ma pakuks siis esikolmikuks : Real . Flora . PJK .
Kommentaar
-
ma arvan ka et maardu tuleb esikolmikusse, neil ei vedand vastastega eriti ja mäng ei olnd neil ka seal eriti hea.
arvan et esikolmik tuleb selline :
1. real/maardu
2.real/maardu
3.flora/tartu olümpia
Ärge näkku lööge sest ei tea mida mõned võistkonnad endast kujutavad.
ise see aasta alustame teisest liigast kuna mängisime 94 esiliigat ja nüüd peame täitsa otsast peale alustama
Kommentaar
-
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.kuigi tegid meile ära
Kommentaar