Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Miks ta peab oma sõnu sööma? See, et mõlemad väravaid lõid, kohe on koondise vennad? :O omg, ei usu eriti, nad jäävad alla, oleksid koguaeg varus, kumbki poleks põhis, vbl jääksid üldse mängu protokollist välja )
Kogunemisel näitas Tamm ennast väga heast küljest , lõi vist isegi kolli nurgalöögist. 94 koondise keskkaitsesse sobiks väga hästi . A ma ikka kaldun arvama , et 93 koondis on ikka liig mis liig . Seal ikka palju kogenumad ja tehnilisemad keskkaitsed
8 kolli keskkaitse kohta on ikka väga hea , ise vasakus ääres ja sama palju löönd .
Panid praegu täppi, tihti käid meie trenne vaatamas ? ,
Ise arvan, et teised keskkaitsjad võivad tehnilisemad olla, aga kindlasti mitte kogenenumad . Neid on taagol samapalju või rohkemgi, kui ükskõik kellel muul keskaitsjatest 93s .
Ise tuleb end heast küljest näidata, küll siis tuleb ka koondisekutse .
Mina pakun uue teema välja .
Taago Tamm vs Kevin Rääbis
93 koondise kogunemisel peaks praegu ikka pigem siis Taago olema , mitte Rääbis. Kuigi minu arust vääriks seal olemist Tammekast ainult Lubi . Flora poisid kes kogunemistel käivad ütlesid , et Rääbis oli seal üks nõrgemaid ja peaks olema üks nendest kes peaks välja kukkuma. A igal koondisel on C.R-i vaja
Kommentaar