Pilte eilsest ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir 2008
Collapse
X
-
vähemalt täna oli Cat oma fotokaga kohalAlgselt postitas FootYgod jr. Vaata postitustPilte eilsest ?
ehk temalt tulevad varsti ka pildid
Kommentaar
-
Ole lahke http://nagi.ee/photos/junokas/sets/144767/Algselt postitas willane Vaata postitustvähemalt täna oli Cat oma fotokaga kohal
ehk temalt tulevad varsti ka pildidi don t like u u don t like me
Kommentaar
-
III-IV koha mäng: Rakvere FC Flora - JK Sillamäe Kalev 3:1Algselt postitas sander123 Vaata postitustMitmes rakvere oli?
Kommentaar
-
FC Abja poolepealt võiks vist turniiri kordaläinuks lugeda, suutsime veerandfinaalideni välja minna aga paraku viimases veerandfinaal mänguks jõudu noorel võistkonnal enam polnud,ega K Järve oli parem ka.Algselt postitas meelis989 Vaata postitustkuidas A klass läks?
FC Abja mängud:
JK Keilaga 1:0 Reio
TJK Legion II 0:5
Tln JK Kalev 2:2 Gert,Margus. (Tulime 0:2 kaotusseisust välja)
1veerandfinaal Tln JK Legion I 1:1 Reio Lasime võidu käest viimastel sekunditel:s
K Järve FC Lootus 0:2
Turniiril oli FC Abjal kaasas erinevatel põhjustel 9 mängijat 2 mängijat 90s 2 mängjat 91 ja ülejäänud 5 mängijat 92.93.Olen see kes olen
Kommentaar
-
SC Realil oli kaasas 3 vahetustAlgselt postitas riido Vaata postitustA-Klassi võitis siis finaalis 1:0 Kohtla-Järve Lootusest parem olnud SC Real. Kolmandaks jäi TJK Legion II
Ja parimad :
Parim väravalööja: Viktor Tolbuzov (TJK Legion II) - 5 väravat
Parim väravavaht: Maksim Vedinov (FC Lootus)
Parim mängija: Stefan Sinimägi (SC Real)
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Edu neile edaspidiseks!Algselt postitas kaitz Vaata postitustSC Realil oli kaasas 3 Viisikut
,aga nad olid ka head midagi pole üeldaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitust
Turniiril oli FC Abjal kaasas erinevatel põhjustel 9 mängijat 2 mängijat 90s 2 mängjat 91 ja ülejäänud 5 mängijat 92.93.
selles suhtes jama , et kuni kell 2ni öösel ei oli teil ju 14 mängijat olemas ja buss täis , et enam ei saanud kaasa kui oleks tahtnud . Muidugi 5h ennem väljasõitu pole see enam väga võimalik.
Kommentaar
-
Pole midagi teha,kui "sõbrad" jalga väristavad ja ütlevad viimasel hetkel äraAlgselt postitas meelis989 Vaata postitustselles suhtes jama , et kuni kell 2ni öösel ei oli teil ju 14 mängijat olemas ja buss täis , et enam ei saanud kaasa kui oleks tahtnud . Muidugi 5h ennem väljasõitu pole see enam väga võimalik.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Väike valik pilte turniirist siis ka siin - http://fotoalbum.ee/photos/solskjaer/sets/653357Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar