PJK/Vaprus-TJK Legion 4-2(2-1)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 Esiliiga
Collapse
X
-
See oli täiesti naeruväärne, mis väljakul toimus.
Kõik bercy omad ainult ropendasid ja mölisesid, kohtunik vilistas ka vist oma esimest mängu ja suutis kohe terve mängu perse keerata.
Mängu lõpus tõmmati Kotka ründaja karistusalas maha ja kohtunik määras penalti, siis tormasid kohe bercy mängijad talle peale ja hakkasid mölisema ja nii.Me panime palli juba penaltipunkti, kui väravavaht lihtsalt lõi palli minema ja seda 3 korda koguni, lõpuks tuli kohtunikul no kusi tõesti püksi, vend vist mõtles, et saab lõuga nendelt vendadelt ja siis näitas kohtunik, et ikka penalt.
Siis tulid treenerid väljakule ja bercy mängijad ikka mölisesid, kui lõpuks kohtunik andis karistuslöögi umbes 2 M. kaugusel karistusalajoonest.
Kuidas saab siuke kohtunik üldse B2 esiliiga mängu vilastada ?
Laseb ennast lihtsalt ära rääkida, kardab mingitelt vene tontidelt peksa saada.
Kohtunik oli tõsise hälvega.
Kommentaar
-
Algselt postitas L6hmus Vaata postitustSee oli täiesti naeruväärne, mis väljakul toimus.
Kõik bercy omad ainult ropendasid ja mölisesid, kohtunik vilistas ka vist oma esimest mängu ja suutis kohe terve mängu perse keerata.
Mängu lõpus tõmmati Kotka ründaja karistusalas maha ja kohtunik määras penalti, siis tormasid kohe bercy mängijad talle peale ja hakkasid mölisema ja nii.Me panime palli juba penaltipunkti, kui väravavaht lihtsalt lõi palli minema ja seda 3 korda koguni, lõpuks tuli kohtunikul no kusi tõesti püksi, vend vist mõtles, et saab lõuga nendelt vendadelt ja siis näitas kohtunik, et ikka penalt.
Siis tulid treenerid väljakule ja bercy mängijad ikka mölisesid, kui lõpuks kohtunik andis karistuslöögi umbes 2 M. kaugusel karistusalajoonest.
Kuidas saab siuke kohtunik üldse B2 esiliiga mängu vilastada ?
Laseb ennast lihtsalt ära rääkida, kardab mingitelt vene tontidelt peksa saada.
Kohtunik oli tõsise hälvega.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas s1m0nn Vaata postitustTulevik-Sc Bercy 2:1(0:1)
Täiesti ulme vennad on Bercy omad +treener kes räuskas,õnneks oli kohtunik,kes ei lasknud endale pähe istuda.
Bercy teenis 3 kollast + ühe punase.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTäiesti ulme vennad on Bercy omad +treener kes räuskas,õnneks oli kohtunik,kes ei lasknud endale pähe istuda.
Bercy teenis 3 kollast + ühe punase.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar