Algselt postitas don
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Rannajalgpalli Liiga
Collapse
X
-
Algselt postitas mängumees123 Vaata postitustNojaa, siis on pmst 2 erinevat juhendit, mis räägivad üksteise vastu... ma valiksin nüüd sellisel juhul sellise, mis mulle paremini sobib.
Kommentaar
-
Algselt postitas tiriam Vaata postitustoot-oot...mismõttes 2 erinevat reeglit?
EJL-i meistri- ja esiliiga juhendi punkt 20.14:
Meistriliiga mängijatel ja Esiliiga mängijatel, kes on sündinud 1988. aastal või hiljem, on keelatud Eesti meistrivõistlustega paralleelselt osaleda võistlustel, mida ei korraldata EJL-i egiidi all.
Kuid nüüd nagu ma aru saan korraldatakse ERJL ka EJL egiidi all. Seega see reegel ei keelaks mängimast rannajalgpalli.
Teine reegel
5. Võistlustel ei tohi osaleda mängijad, kes on registreeritud Eesti jalgpalli
meistrivõistlustel Meistri- või Esiliiga võistkondadesse. Erandina lubatakse
võistlustel osaleda Esiliiga mängijatel, kes on sündinud 1989. aastal või varem.
See keelaks.
Võibolla sain valesti aru millestki, aga praegusel momendil räägivad need reeglid üksteisele vastu.
Minu arust on selline vanuseline diskrimineerimine täiesti arusaamatu. Miks see nagu üldse nii on esiliiga puhul? Selle võiks keegi mulle selgeks teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas mängumees123 Vaata postitustNii esimene reegel
EJL-i meistri- ja esiliiga juhendi punkt 20.14:
Meistriliiga mängijatel ja Esiliiga mängijatel, kes on sündinud 1988. aastal või hiljem, on keelatud Eesti meistrivõistlustega paralleelselt osaleda võistlustel, mida ei korraldata EJL-i egiidi all.
Kuid nüüd nagu ma aru saan korraldatakse ERJL ka EJL egiidi all. Seega see reegel ei keelaks mängimast rannajalgpalli.
Teine reegel
5. Võistlustel ei tohi osaleda mängijad, kes on registreeritud Eesti jalgpalli
meistrivõistlustel Meistri- või Esiliiga võistkondadesse. Erandina lubatakse
võistlustel osaleda Esiliiga mängijatel, kes on sündinud 1989. aastal või varem.
See keelaks.
Võibolla sain valesti aru millestki, aga praegusel momendil räägivad need reeglid üksteisele vastu.
Minu arust on selline vanuseline diskrimineerimine täiesti arusaamatu. Miks see nagu üldse nii on esiliiga puhul? Selle võiks keegi mulle selgeks teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas mängumees123 Vaata postitusttavajalkat väärtustatakse rohkem, oleks tulemusi ka siis
näen tulemusi rannajalgpallis aga mitte tavajalgpallis
Kommentaar
-
Eks kui kunagi Rannajalka populaarsemaks muutub, siis võib juhtuda hoopis sedasi, et Rannajalgpalli Meistriliiga meeskondade mängijad ei tohi murul mängida...
Aga hetkeseisu kohta ei oska ma muud öelda, kui et...linnatänavatele õigusi nõudmatrey says:
ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju
Kommentaar
-
Algselt postitas ELauter Vaata postitustMeil terve meeskond selles noores vanuses Kui kõik esiliigat mängiks, siis me ei saaks osaleda ranna liigas Ei ütleks et kehaga ära mängitakse! Pigem saame suurte ja uimastega hästi hakkama!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar