Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eeee...kus see mängude järjestus nähtav seal on?
Ja, krt...koduleht on ikkagi, mehed, www.rannajalgpall.ee ju....Juhendis pole kirjas, et peab olema facebooki kasutaja....
www.jalgpall.ee kodulehel näiteks erinevate liigade erinevad ajakavad kenasti ülevad...saagem üle sellest lõustaraamatust
Jätaks ikka põhiinfo ametlikule kodulehele, ja alternatiivina neid lisaks lõustaraamatusse juurde lisades..promomiseks või mis iganes.
Oi nüüd ma olen jälle paha inimene
Last edited by roque jr; 15.06.11, 16:15.
Põhjus: Täpsustus
Eeee...kus see mängude järjestus nähtav seal on?
Ja, krt...koduleht on ikkagi, mehed, www.rannajalgpall.ee ju....Juhendis pole kirjas, et peab olema facebooki kasutaja....
www.jalgpall.ee kodulehel näiteks erinevate liigade erinevad ajakavad kenasti ülevad...saagem üle sellest lõustaraamatust
Jätaks ikka põhiinfo ametlikule kodulehele, ja alternatiivina neid lisaks lõustaraamatusse juurde lisades..promomiseks või mis iganes.
Oi nüüd ma olen jälle paha inimene
seda mängude järjestust mõtlesin MLi mängudele, et esimesed mängud teada nüüd.
FC Üksjalgvärav - S.C.Real/Triobet 3-3 l.a. 3-4 Unibet/Nõmme Kalju - Valicecar 3-2 Sparta - Pärnu Vaprus 4-2 (tõenäoliselt ei suuda Envar ja Co kompenseerida Sparta ründeliini) Augur/Betoon - Beregy United 5-2
Üksjalgvärav - Unibet/Kalju 1-5 (üksjalg alles karastub meistriliigas)
S.C.Real - ValiceCar 2-3 Pärnu Vaprus - Beregy United 2-1
S.C.Real/Triobet - Unibet/Nõmme Kalju 2-3 (vaiko saab oranži) Sparta - Augur/Betoon 5-3 (sparta mäng on kinni miljonites asjades, aga loodame, et langevaks kokku selleks mänguks need asjad)
FC Üksjalgvärav - Valicecar 1-3 (endiselt karastub üksjalg alles)
Pärnu Vaprus - Augur/Betoon 2-6 Sparta - Beregy United 4-1
Last edited by roque jr; 16.06.11, 15:44.
Põhjus: Täpsustus
Ma pakun selle aasta meistriks Augur/Betooni, tundub, et koosseis on väga ühtlane ja füüsiliselt piisavalt vormis ja meeskonnavaim parem, kui kunagi varem
Kommentaar