Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
juba paari päeva pärast siis jälle etapp...tuleb üks huvitav madin ma usun - loodetavasti on seekord jälle uus etapivõitja, teeks ainult huvitavamaks seda
sparta,viimsi,augur,lival ja vbl veel keegi konkureerivad vast esikohale, aga eks paistab.
Paistab....päike kindlasti paistab...ja õigem oleks end juba reedel reiu randa telkidega sisse seada, siis on hea laupäeva hommikul pea selgemaks tegemiseks ujuda etapile kohale
aga teeme siin väikse ennustuse - enne igat etappi tuleb ennustada ja pakkuda esiliiga esikolmik. oleks täitsa huvitav vaadata kes mida arvab ja kui täpselt keegi arvab.
mis arvate? panen mingi väikse auhinna ka kui asi vedu võtab.
Pärnus võiks meeskondade fännid hullu panna, kõik võiks kutsuda terve armee toetama ennast, nagu päris
Miski sees ütleb, et Viimsi sekkub asjadekäiku....ja Bob Marley poisid mängivad teist viiulit-tumbat...muidugi, kui nad oma vägesid pole tugevdanud sisse ostetud kraamiga...aga jah...Sparta ja Augur kõige stabiilsemad esinejad sellel kontserdil....
Olen ka kuulnud, et Viimsi trügib esiliiga tippu tugevalt aga eks paistab, Pärnu liiv on juba veits asjalikum kui Pirital, mis teeb mängu ka teiseks veidi.
Aastal 2017 avatakse Eesti esimene täismõõtmetega rannaspordihall Hoia ennast rannajalgpallilainel!
Ma intrigeerin ja arvan, et Viimsi võidab selle etapi ja alistab Auguri finaalis 4:0 Kuigi Sparta on väga hea meeskond and I like it, komistavad nad poolfinaalis. Mis ennustuse auhinnaks oli
Aastal 2017 avatakse Eesti esimene täismõõtmetega rannaspordihall Hoia ennast rannajalgpallilainel!
Ma intrigeerin ja arvan, et Viimsi võidab selle etapi ja alistab Auguri finaalis 4:0 Kuigi Sparta on väga hea meeskond and I like it, komistavad nad poolfinaalis. Mis ennustuse auhinnaks oli
Kommentaar