Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ala kajastamise ja arengu huvides võiks info ja ülevaade tõesti operatiivsemalt ametlikul kodulehel ilmuda...
Minu arvates ka mitte ei võiks vaid lausa peaks kiiremini tulemused ja asjad ametlikule kodulehele üles panema. Probleem olemas, vaja leida lahendused...
Kari....ikkagi küsimus....mis alagrupis Pirita Noored III etapil olid?et kas alagruppide märkimisel apsakas tulnud, või lihtsalt üldtabelis saanud wild cardi alusel viimase koha?
Kari, mis piltidest sai? valgustasid filmi ära v ilmutad alles?
Ootan ise ka huviga! Arvan, et Triobet bikiinitüdrukud valgustasid filmi üle aga tean, et tydrukutest ja jalgpallist vääga palju ilusaid pildikesi, veidi veel kannatust...
Aastal 2017 avatakse Eesti esimene täismõõtmetega rannaspordihall Hoia ennast rannajalgpallilainel!
Minu arvates ka mitte ei võiks vaid lausa peaks kiiremini tulemused ja asjad ametlikule kodulehele üles panema. Probleem olemas, vaja leida lahendused...
Pakun lahenduse kui tohib. Selleks oleks- läptop, usb modem ja mingi noor kutt kellele maksad mingi raha. Need kolm asja organiseeri igale etapile ja küll sul need tulemused ka väga operatiivselt lehele üles saavad.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Pakun lahenduse kui tohib. Selleks oleks- läptop, usb modem ja mingi noor kutt kellele maksad mingi raha. Need kolm asja organiseeri igale etapile ja küll sul need tulemused ka väga operatiivselt lehele üles saavad.
Täname, eks nii teeb siis! Mõned pildid Pärnu etapist üleval SIIN
Aastal 2017 avatakse Eesti esimene täismõõtmetega rannaspordihall Hoia ennast rannajalgpallilainel!
Kommentaar