Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Heh...ma arvan, et oleme siin uustulnukatena juba oma üllatused ära teinud...reformid sisse viinud....esimese aasta kohta oleme enda hetkeseisuga rahul..vägagi rähul...
Beregy oli eelmine aasta ka meistrikates?Ja noh...nii tugev ta nüüd ka pole, ma usun....kindlasti on esiliiga satse eespool olevatest, kes suudaks seljatada probleemideta Beregy...idee poolest võiks sparta olla üks sats, kes muudaks meistriliiga taseme veel tasavägisemaks....beregy pole veel pointsagi saanud...tirib taset alla
Nojah Beregyl võiks olla juba mingi 15 pointsa vähemalt. Vennad on kaotanud 3 mängu pennaldega, viimasel etapil kaotasid kõik oma mängud ühe väravaga õnnetult, et potentsiaali kuttidel kõvasti.
Aga Kalju muudab igatahes viimasel etapil Imagot ja Varleton... www.rannajalgpall.ee
Aastal 2017 avatakse Eesti esimene täismõõtmetega rannaspordihall Hoia ennast rannajalgpallilainel!
beregy on väga tubli sats, eriti arvestades seda, et neil on üldjuhul ainult 1 vahetus. esiliigas pole mitteühtegi satsi kes beregyle ülejooksu võiks korraldada.
Väga julge arvamus....ma usun, et kunagi oli neidki mehi, kes arvasid, et Varleton ei suuda kunagi Nõmmekaid võita...aga pall on ümmargune, ja kindlasti on esiliigas mansasid, kes sellega hakkama saaksid
Hetkel pigem sobiks öelda, et....Meistrikas pole ühtegi satsi, kellest Beregy oleks üle jooksnud
eks seda näeme mida beregy esiliiga satside vastu teeb, sul pole mõtet seda koguaeg maha teha, see on hea sats ja võitlevad alati lõpuni nii palju kui suudavad . nii et esiliiga satsidel läheb raskeks tõusta meistriliigasse
eks seda näeme mida beregy esiliiga satside vastu teeb, sul pole mõtet seda koguaeg maha teha, see on hea sats ja võitlevad alati lõpuni nii palju kui suudavad . nii et esiliiga satsidel läheb raskeks tõusta meistriliigasse
Kas ma olen õigesti aru saanud rannajalka esiliiga juhendist, et keset hooaega ei saa ühe meeskonna mängija katkestada meeskonnaga koostööd, et alustada võitlust teise meeskonna nimekirjas?
Kas ma olen õigesti aru saanud rannajalka esiliiga juhendist, et keset hooaega ei saa ühe meeskonna mängija katkestada meeskonnaga koostööd, et alustada võitlust teise meeskonna nimekirjas?
Keset hooaega saab küll katkestada meeskonnaga koostöö Ainult, et juhend ütleb, et esindada võib hooaja jooksul vaid ühte meeskonda.
Kommentaar