Algselt postitas painkill3r
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Saalijalgpalli MV 08/09
Collapse
X
-
Kuuled ma ise tean mitu ma selja taha lasin ju!?Algselt postitas urmar Vaata postitustÕppige õigesti lugema, 11:6 ikka õige.
11:4 on õige
Kommentaar
-
No kui sa nii kindel oled, eks jätame siis nii.Algselt postitas painkill3r Vaata postitustKuuled ma ise tean mitu ma selja taha lasin ju!?
11:4 on õige
Kommentaar
-
aga kas sa peale mängu protokolli kontrollisidAlgselt postitas painkill3r Vaata postitustKuuled ma ise tean mitu ma selja taha lasin ju!?
11:4 on õigekarm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
:s kahjuks eiAlgselt postitas sprinter Vaata postitustaga kas sa peale mängu protokolli kontrollisid
Kommentaar
-
pole pinget ju 1 ja 2 ja 3 ja 6Algselt postitas urmar Vaata postitusttegelikult jäi seis jah 11:4, esialgne oli halva telefonikvaliteedi pärast vale värk. Kontrollitud, et 11:4 on õige ja ühtlasi siis ka see, et painkill oskab numbreid järjest lugeda.
Kommentaar
-
nu väravavaht ikka peaks vist teadmaAlgselt postitas painkill3r Vaata postitustKuuled ma ise tean mitu ma selja taha lasin ju!?
11:4 on õigeNja.
Kommentaar
-
Unibet Nõmme Kalju - Saku JK 13:3 (5:0)Nõmme BSC OlyBet
www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
www.youtube.com/c/NõmmeBSC
MIND Media Live Streaming services
www.mind.ee
Kommentaar
-
Hea, korralik saun Kaljult....Algselt postitas don Vaata postitustUnibet Nõmme Kalju - Saku JK 13:3 (5:0)
Saku imelised vutimehed otsustasid klassiõhtule minna jooma kui mängule tulla.....(1 vahetus ja see ka vigane
Wismari hallile võiks aga keegi tule otsa pista
Kannad löövad siiani tuld.
Kommentaar
-
Betoon - Atli 4:4 (3:1)
Teise poolaja 5' oli Betoon teinud 5 viga.
Atli lõi kaks väravat 10m karistuslöögist.
3,44 enne mängu lõppu 4-3 seisul teenisid atlikad punase kaardi, kohtuniku p..sse saatmise eest. Õnneks saadi ilusti hakkama ja 19 sek enne lõppu löödi pall ilusti Betooni värava ristasse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar