ajakava ka juba valma on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sparta sügiscup 2009
Collapse
X
-
muide kui ma tahaks niiisama seda turniiri vaatama tulla, kas pean maksma ka selleest midagi voi ei pea, registratuuri vmsAlgselt postitas ralf85 Vaata postitustjohhaidiiii don t like u u don t like me
Kommentaar
-
vaatama saab ikka tulla... ja seda veel ilma rahataAlgselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustmuide kui ma tahaks niiisama seda turniiri vaatama tulla, kas pean maksma ka selleest midagi voi ei pea, registratuuri vms
Kommentaar
-
Ajakava:
panen kirja iga meeskonna esimese mängu, teised juba kohapeal!
I väljak:
10.00 Raketa - TÜ Fauna
10.20 Maccabi - Sparta
10.40 AC Test - FC Kivicom
11.00 Sportradar - Fc Kose
....
II väljak:
10.00 Augur - Kohila Püsivus
10.20 Rapla Jk Hogarth - Reformi noored
10.40 Saue jk - Fun Club
11.00 SC Real - Narva Jõesuu
...
Kommentaar
-
Mänguaeg: Üks poolaeg = 12 minutit
Ralf, kas olin mina, või hoopis sina poppi tegemas, kui seal õpetati arvutamist 20-mne piires?

12+12 idee järgi peaaegu 25....
Et üks paar mängib oma mängu lõppu, samal ajal saadetakse teine paar omavahelist heitlust samale väljakule pelama?
trey says:
ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju
Kommentaar
-
Äkkio osad ei keera kellaAlgselt postitas ralf85 Vaata postitustups
kuid see ei tohiks ju midagi muuta
loodetavasti
?ja tulevad siis vana kella järgi
?
Kommentaar
-
valest sõnastatus lihtsalt... mäng 12 minutit...Algselt postitas roque jr Vaata postitustMänguaeg: Üks poolaeg = 12 minutit
Ralf, kas olin mina, või hoopis sina poppi tegemas, kui seal õpetati arvutamist 20-mne piires?

12+12 idee järgi peaaegu 25....
Et üks paar mängib oma mängu lõppu, samal ajal saadetakse teine paar omavahelist heitlust samale väljakule pelama?
Kommentaar
-
Siis söön oma mütsi ära kui nii peax minema.Algselt postitas ralf85 Vaata postitustreform finaali
Ralf mis kellast veerandfinaalid hakkavad? Siis tean oma mytsiga kohale tulla!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

...me ei saa 12 minutiga higigi lahti...jookseme,nagu kari Anelkasid väljakul ringi
Kommentaar