Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nu nii,nüüd läheb siin see jutt küll natukene mööda!Meenutaks äkki mismoodi öeldi aasta tagasi Augurile,kui sooviti turniiril osaleda!
Ma oleks enne turniiri algust nikuinii kõik võistkonnad läbi helistanud, et teada saada, kas nad ikka tulijad on ja siis ütlekski, et kas nad on ikka reeglites välja lugenud selle punkti, et mängivad ainult 3 või 4 liiga võistkonnad
Vabanes üks koht !
Palun helistajatel kohe tähelepanu pöörata sellele, et osalejateks ainult 3 või 4 liiga mehed või siis need, kes liigat üldse ei mängi.
Ma oleks enne turniiri algust nikuinii kõik võistkonnad läbi helistanud, et teada saada, kas nad ikka tulijad on ja siis ütlekski, et kas nad on ikka reeglites välja lugenud selle punkti, et mängivad ainult 3 või 4 liiga võistkonnad
ValiceCar ütles muide ära. Nad ei ole tulemas.
Valice Car otsustas lähemale turniirile sõita ehk Päri Cupile Viljandi MK
Ei hakka küll mingeid vabandusi otsima, aga Tapa võistkond ei saanud mehi kokku Ma olin ainuke kaitsja võistkonnas, ülejäänud olid kõik rohkem ründajad.
Ummistus näitas päris head mängu. Ise poleks uskunudki, et Ummistusele alagrupis kaotame... Ega midagi, varsti on Kadrinas järjekordne turniir ja seal võtab Tapa kindlasti Ummistuselt revanši
Võistkondade tase oli turniiril päris hea. Väga meeldis Jokeri, Kuremäe ja Jõgeva esitus. Head võitlejad !
Ei hakka küll mingeid vabandusi otsima, aga Tapa võistkond ei saanud mehi kokku Ma olin ainuke kaitsja võistkonnas, ülejäänud olid kõik rohkem ründajad.
Ummistus näitas päris head mängu. Ise poleks uskunudki, et Ummistusele alagrupis kaotame... Ega midagi, varsti on Kadrinas järjekordne turniir ja seal võtab Tapa kindlasti Ummistuselt revanši
Võistkondade tase oli turniiril päris hea. Väga meeldis Jokeri, Kuremäe ja Jõgeva esitus. Head võitlejad !
Järgmisel aastal kohtume uuesti.
Noh muidugi kui Tapa värvamasin tuleb esimest korda saali trenni ja siis kohe on saalis turniir ka,siis nagu ei saa hakkama küll jah.
Aga imestasin,ise kah,et Ummistusele kaotasite..
Poisid olid ikka hingega asja juures.
Kommentaar