Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
sorry pole jõudnud sulle vastata aga jah kuni 16.aprill on Näituste hall suletud. 17.aprill läheab hall jälle lahti ja kõigil võimalus liival treenida. Talve Cup3/3 plaanitud 24.aprill, täpsem info varsti ka nähtaval www.rannajalgpall.ee
Aastal 2017 avatakse Eesti esimene täismõõtmetega rannaspordihall Hoia ennast rannajalgpallilainel!
sorry pole jõudnud sulle vastata aga jah kuni 16.aprill on Näituste hall suletud. 17.aprill läheab hall jälle lahti ja kõigil võimalus liival treenida. Talve Cup3/3 plaanitud 24.aprill, täpsem info varsti ka nähtaval www.rannajalgpall.ee
Olenemata mu enda võimalusest kohal olla...bronni meid ära igatahes..küll ma loomad karjamaale lahti lasen
Olenemata mu enda võimalusest kohal olla...bronni meid ära igatahes..küll ma loomad karjamaale lahti lasen
Lase loomad lahti jah, paneb kirja Teid
TC teise etapi esimene PILDIGALERII vaatamiseks SIIT
Laupäeval (27.märts) toimunud rannajalgpalli siseturniiri Talve Cup teise osavõistluse võitis siis BSC Viimsi, kes alistas finaalis eelmise etapi võitjameeskonna Sparta SK tulemusega 2:1
Talve Cup teise etapi edetabel:
1. BSC Viimsi
2. Sparta SK
3. S.C.Real
4. Smarten Logistics
5. FC Üksjalgvärav
6. Young Bloods
7. Pizzapoisid
8. FC Merimetsa
28.märts kuni 16.aprill on liivahall suletud, kuid juba 17.aprill on kõigil võimalik liival jällegi treenida.
Aastal 2017 avatakse Eesti esimene täismõõtmetega rannaspordihall Hoia ennast rannajalgpallilainel!
Kindlasti tuleb millalgi lähiajal lisa. Neid oli pisut üle 7 giga ja ei jõua korraga kõike läbi sorteerida. Seega kannatust ja õige pea on suures koguses neid ranna liidu kodukal näha...
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Kommentaar