Algselt postitas roque jr
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reval Hotles Beach Soccer Cup 2010
Collapse
X
-
Kas sul on igav?Algselt postitas silverman Vaata postitustTubli poiss...võid selle eest endale õhtul ühe jäti(plombiiri oma näiteks) poest ostawww.ehrakennus.ee
Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !
Kommentaar
-
Hea et sa aru said sellest intelligentsi teemast, sellepärast selle quote'i siia kopeerisingi.Algselt postitas roque jr Vaata postitustSilver....männnn....mina, et sa teaksid, joon õhtul olutit
...ja kui sul midagi omaloomingulist öelda pole, siis jäta parem ütlemata...paistad intelligentsem
ELauter, sa ei valda teemat. Aga muidugi hea, et sa oma tihedas graafikus leidsid aega mulle vastata
Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Supermännn...sa mu naisele ei taha kirjutada?kui juba siia loobid teisest valdkonnast juttu, siis oleksid sama hästi ju ka mu naisele kirjutada....aga no üritan mõista sind...sa ju eetika valdkonda ei valda
...samas, kui sul pole midagi vastava topicu teemaga seoses öelda, siis...võid ikkagi korvpalli juurde puhtalt jääda
trey says:
ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju
Kommentaar
-
Vabandust, kõva mees kes juba õlut juua võib. Lähen tagasi korvpalli teemasse, see on see mäng mida mõistusega mängitakse.Algselt postitas roque jr Vaata postitustSupermännn...sa mu naisele ei taha kirjutada?kui juba siia loobid teisest valdkonnast juttu, siis oleksid sama hästi ju ka mu naisele kirjutada....aga no üritan mõista sind...sa ju eetika valdkonda ei valda
...samas, kui sul pole midagi vastava topicu teemaga seoses öelda, siis...võid ikkagi korvpalli juurde puhtalt jääda
Sinu naisega ei taha ükski normaalne mees ka relva ähvardusel tegemist teha (kui sa juba selle teema ise üles tõstsid). Aga noh, saame sust aru, sa ju jood õlut igal õhtul ja ega see paar õlut võtab nägemise ära jah nagamannidel.Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
See on päris hea liivaga...ehitatud ideega populariseerida rannavõrkpalli, aga...on lisatud siis ka võimalus rannajalgpalli mängida...ainukeseks miinuseks võib tuua veidi madalad võrkaiad...või siis....liiga tugeva ja kõrge löögiga lööjad
...pallil on võimalus ka liiklusesse tormata-söösta
...Majandusgümnaasiumi juures siiski suht suur liiklus Tammsaarel
trey says:
Kommentaar
-
Jaanus, ma juba arvasin, et otsustasite Kudu-poissi promoma hakkamaAlgselt postitas sepp79 Vaata postitustMeeskonna nimi on siiski Smarten Logistics
...meil oleks siis RJK Tere/Sander
trey says:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar