Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Iirimaa piletite...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Milito01 Vaata postitust
    Müün 2 piletit Eesti-Irimaa mängule, 1 pileti hind 35 euro.
    Huvitatud, saada oma kontakt mulle.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

30 eur tk ja võtan kindlalt ära!

Kommentaar

Ostaks samuti 2-3 piletit, nõus maksma kuni 40 euri pileti eest.

Kommentaar

Algselt postitas Ivosss
          Müügis 1 pilet Eesti-Irimaa mängule 11.11.11,lõuna lisatribüün rida 5 koht 294, hind 45 euro! tel 5205543
          14 euri maksab pilet lisatribüünile!
          Ja kui JH kaudu ostsid siis 12,60 euri.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
            Teistele, kui peaks üks üle jääma, siis ostan 16 euroga ühe pileti.
            Minul pilet olemas. Aitäh. Teistele samapalju edu ja häid inimesi neid aitama.

Õnne uuele omanikule

Kommentaar

.. tänu minu hilisele ärkamisele (17okt. kell 9:00 asemel saatsin piletite tellimuse EJL alles 11:00) siis jäid paljud minu sõbrad-trennikaaslased-jalkafännid( ca 16inimest) minu poolt lubatud/tellitud mängu piletitest ilma .. üritan enda bläkki nendele hüvitada ja kui et kellelgi on pileteid müüa (kama kaks mis sektorisse - kas või iirlaste keskele) siis mõistlike pakkumiste puhul olen kohe ostmas.
              Andke tuld : rumma@propartnerid.ee või 50 54366 Tänades Jansa
              RummaBastards!

Kommentaar

Õnne uuele omanikule
                Spekuleerisid siis hästi?
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  Spekuleerisid siis hästi?
                  Sitaks, ülekandekulude eest teise panka jäin veel 38 eurosendiga miinusesse

Kommentaar

Soov osta kahte piletit. Kui keegi müüb 2 piletit, siis andke teada.
                    "Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"

Kommentaar

Soov osta 4 piletit, kõik pakkumised telefonil 59040282 või meiliaadressil marti18@hot.ee

Kommentaar

ostan 2 tk 65 euri!

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                          14 euri maksab pilet lisatribüünile!
                          Ja kui JH kaudu ostsid siis 12,60 euri.
                          Õnneks see koht pole JH kaudu.
                          Mul muidu tõusid juba kuklakarvad turri
                          Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Tere, sooviks osta ühte sooduspiletit ,praegusel hetkel kuhu iganes juba. Palun pakkuge normaalset hinda :S ,ei hakka mingi 50 euroga seda ostma. Kui pileted müüdi ei jõudnud osta ,kuna olin koolis samal ajal. Kõigil kodumängudel see valiksari käinud ,ei tahaks tähtsamast ilma jääda ,aga hetkel karvane tunne küll ,et jään
                            Kui kellegil on midagi pakkuda siis saatke kiri meilile: magnus156@gmail.com

Aitäh!

Kommentaar

Müüa 1 pilet estonian air sektoris, 4 trepp, rida 11, koht 454.

Kommentaar

tõesti pole siis inimest kes müüks 65euriga mulle 2 tk ,ja mitte neid oki doki pettureid ,kelle kohta on netis niii palju materjali ,et jube kohe.

Kommentaar

Working...
                                X