Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Iirimaa piletite...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Soovin osta täis- või sooduspileti Eesti-Iiri mängule inimliku hinnaga
    Kõik pakkumised on oodadut
    kivi.marti@gmail.com
    aitäh!

Kommentaar

Sooviks kas a) 1 pilet ükskõik kuhu sektorisse b) 2 kõrvuti piletit ükskõik millisesse sektorisse. Ühe pileti eest pakuks 40 €, PMige

Kommentaar

ostaks ühte piletit, sobib ka sooduspilet, koht ei ole oluline. saatke PM ulmelist summat ei ole nõus maksma

Kommentaar

Tere, ma natukene uus selle teemaga, seega uurin tagamaid. Oleks variant saada kaks VIP ala kohta(nagu aru sain mingi 5-6rida meeskonnast üles poole) kõrvuti. Plaaniks küll ise Võru'st vaatama minna, aga võib ilmsida, et ei ole võimalust minna(homme selgub) ning tahaks maha müüa. Nüüd küsikski targema käest, et kuidas ja mis hinna eest oleks mul need võimalus maha müüa? Ja kus? Targemad soovitused võib ka erasõnumiga vastata vms Või meilile djelton92@gmail.com

Kommentaar

Ega siin enam ei kipu lootust olema..
            Hala Madrid !

Kommentaar

Algselt postitas djelton Vaata postitust
              Tere, ma natukene uus selle teemaga, seega uurin tagamaid. Oleks variant saada kaks VIP ala kohta(nagu aru sain mingi 5-6rida meeskonnast üles poole) kõrvuti. Plaaniks küll ise Võru'st vaatama minna, aga võib ilmsida, et ei ole võimalust minna(homme selgub) ning tahaks maha müüa. Nüüd küsikski targema käest, et kuidas ja mis hinna eest oleks mul need võimalus maha müüa? Ja kus? Targemad soovitused võib ka erasõnumiga vastata vms Või meilile djelton92@gmail.com
              Ma võin ära osta, natukene olen nõus ka vahelt andma, aga mitte liiga palju
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Arse0 Vaata postitust
                http://www.osta.ee/22574996

Nii võib kah Kui lausa "tasuta" piletid ära antakse, siis vist EJL sekkuda ei saa.
                päris nutikas

Kommentaar

Müüa 1 pilet küljetribüünile, sooduspilet. Hind hetkel 40€

Tel: 56614020

Kommentaar

Ootan ikka kõnet sellelt, kes pakkus mulle kahte piletit. Kui seda ei tule ja väga hetkel ei looda, siis ootan pakkumist, kasvõi üks pilet.

53098000 ja Egert

Edit: Sain korda enda asjad.
                    Last edited by Claim; 10.11.11, 13:39. Põhjus: Sain korda asjad

Kommentaar

1 pilet jätkuvalt saadaval, hind 40€
                      Tel: 56614020

Kommentaar

Ootan endiselt et leiduks veel inimesi kel dollarimärke silme ees pole ja tahaks piletist lahti saada. Huvi on 2 pileti vastu, kokku max 60 €

51 876 37

Kommentaar

Algselt postitas Kristina236 Vaata postitust
                          Soovin osta 2 piletit reedesele mängule. Võivad olla sooduspiletid. Pakkumised palun privaatsõnumitesse.
                          Endiselt ootan pakkumisi.

Kommentaar

Mina sain 2tk. Kes otsib - see leiab! Internet on pakkumisi täis.

Kommentaar

Algselt postitas Den Vaata postitust
                              Mina sain 2tk. Kes otsib - see leiab! Internet on pakkumisi täis.
                              kui küsida tohib, siis mis hinnaga leidsid endale ?

Kommentaar

Ostaks 1 pileti soovitavalt fännisekoris 35-40 € olen nõus välja käima nr.55922207

Kommentaar

Working...
                                X