320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Putsade vastupidavus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #16
    aitüma ja tervis ennekõike!

    paneks veel ühe küsimuse ennist mainitud sihtgrupile: viimase paari aasta jooksul on mind ääretult närvi ajanud mingisugused minust 7-8aastat nooremad põngerjad, kes oma lillade ja neoonroheliste naigi putsadega minust kui sittuvast kassist mööda step-overitavad.
    olen enda soengut aastate jooksul mitmeid tunde viimistlenud ja miskit pole muutunud, seega jõudsin järeldusele, et asi peab olema jalanõudes. nüüd ongi kindel plaan endale ka vaporid soetada (mitte küll kõige edevamat värvi, aga siiski) ning siit ka küsimus: kas või kui palju need venivad?
    käisin poes, proovisin jalga ja üks number täpselt nii paras, et peaaegu pigistab, aga tegelt ei pigista, suuruselt järgmine aga siuke, et paneks jalga ja saab veel laiema niidiga kootud villaka kah varba otsa tõmmata. hinges pakitsev segadus missugune...

    ka nüüd ette tänades,
    hm.
    buy the ticket, take the ride.

    Kommentaar


      #17
      Osta pigem tiba väike jalats, kui suur. Usu mind, osta ikka see mis natuke väike on. Kõik putsad venivad mingil määral ilusti jala järgi!

      Kommentaar


        #18
        Algselt postitas Maaq Vaata postitust
        Osta pigem tiba väike jalats, kui suur. Usu mind, osta ikka see mis natuke väike on. Kõik putsad venivad mingil määral ilusti jala järgi!

        nõustun, kuid ma kahtlen, kas sinu stepp overid väga paranevad sellest. See vajab ikkagi lihaste tööd rohkem.

        Kommentaar


          #19
          jmh.. jalka (ja üldse kõikide spordialade) trikid vajavadki kõige rohkem aega. mida rohkem harjutad, seda paremaks lähed. ma küll selle peale lootma ei jääks, et putsad venivad- pärast jäävadki liiga väikseks.
          FC Bayern München!

          Kommentaar


            #20
            Mul küll putsad venisid väga hästi jalajärgi. Esimesed 2 korda oli halb mängida, jalg hakkas valutama. Siis venis paika ära ja nüüd on lausa lust mängida, nende putsadega üldse teine asi mängida, tunnetus on väga hea. Putsadeks on Mercurial Victory II.

            Kommentaar

            Working...
            X