See peaks olema 2010/11 sünnipäeva särk-kahepoolne,aga suurust ei tea. Ei jõua tõenäoliselt enne neljap. sinna kah!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Veel särke müügiks
Collapse
X
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustmc namara pole oma särgil järgi käinud nagu ka Nõmme Kalju Henry. Ja "ärimehena" nagu kõik mind tunnevad ja teavad võin öelda,et kuuga läks ManU-t 12 särki ja siis Arsenal ja Liverpool . Üksikult ka Celtic ja skungid! Tottenham null! Loo moraal ärimehe suust on see,et Kilmarnocki ja Wycombega kaugele ei sõida! Lisan väiksema St.Pauli,ManU-t ja Mõnuagendile J-League esindajana Albirex Niigata 2015. Teised ärge ostke!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Albirex Niigata särk oli veits vales suuruses, aga ostsin ära.
Sama mehe käest sain ka LDU Quito. Seal on logol ainult U täht.....Invest In Africa
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustAga väike särk,kahtlustan S-i!Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Telliskivi kirbukas Telliskivi 57 2.korrusboks 20 lükkasin vutisärke müüki! Esmaspäeviti kinni,muidu kella 11-st! Täiendan jooksvalt ehk kuidas eest ära müüb!
Kaks ManU-t läks esimesena Soome,neid viin siis järgmine nädal midagi juurde!
On nii vanemat kui uuemat.Kuigi ma nimelisi särke eriti ei armasta,sai ikkagi ka mingi Haaland müüki!
Hetkel eksootikat üles ei läinud!
Invest In Africa
Kommentaar
-
Hetke menukaim siis Arsenal,viisin ka ühe Henry nimega kohe selle peale müüki!
Üks uurem eestikas lisatud,paar Aston Villat,Reali,Ac Milan. Lisasin ka Chelsea lipu.
Lippe on kodus veel,eks ma üritan vaikselt lisada!
Ja Haaland on kah läinud!
Ja Rapinoe raamat ,kes jalkaraamatuid koguvad!Invest In Africa
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar