Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milliseid särke omate?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Milliseid särke omate?\'

Mitte et see postituse mõte oleks, aga ega see Argentina särk ka kuigi tuus tundu. Tagasihoidlik arvamus siis.

Kuid enda nimekirja ja millal sest viimati juttu on olnud, ei tea täpselt... aga Eesti, Inglismaa, Belgia, Flora, West Ham, Ipswich, Brightoni kodusärk (mis tõele au andes ei ole just kõige paremini õnnestunud, seega peaks orgunnima miskit vanemat äkki või ootama) ja Brightoni Palookaville\'i särk (mis on vägagi õnnestunud ning praeguse marooni away särgi kõrval (mida kahjuks ei evi) lemmik) ja miski oli veel vist. Suvel vaatab edasi.

Mõte aga siin: minge ja ostke nüüd kõike endale mainitet Palookaville\'i väljalase: hinnast on jäänud järgi veel vaid £19,99. Enam paremaks minna ei saa. Või no veidi saab.

Kommentaar

Tea midagi, lõige on seff ja materjal mõnsa ... eks enne ikka aimu ei saa, kui oled õiges kontekstis näinud. Ja muidugi maitse asi.

Kommentaar

Peale Trummi meeskonna erinevate juustude on mul paar \"podjobkat\" hispaanlase Raul\'i ja brasiillase Ronaldo oma.Ostetud ebakaines olekus Türgis ja Kanaaridelt.Sükur\'i oma sai maha parseldatud.Kuid parimaks tehinguks aastaid tagasi pean ma kahte CCCP\'i väravavahi Tretjaki kehakatet,millest üks leidis omaniku soomlase näol Rootsi laevas nii,et ma sain enda oma kokkuvõttes tasuta.Pussiness!!!
        Kapten Trumm

Kommentaar

Heh, mul ka üks Tretjaki punast karva kuub kapis ripub. Soetatud Piitri turult \'99 aastal mingi paari dollari eest Ja siiamaani kirun ennast, et lolli peaga sealtsamast kõrvalt Bure oma võtmata jätsin.
          No ja koondise sinine nr 8 ofkoors, aastast \'01. Varsti loodetavasti üht-teist lisandumas...
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Itaalia 2004-2005 home Totti nr.10
            ManU Selle aasta oma C .Ronaldo nr 7 (see müügiks)

Kommentaar

2003/04/05 Rangersite home kit.. mingi odav lõpumüük oli aasta tagasi.. kuigi oli ka special fännipoodides 40£ maksvaid.. ma sain 9£ ..olen rahul..

Kommentaar

nii-nii, sõber Egipti maalt tõi särgi, tegemist on loomulikult Egiptuse koondise särgiga.

Kommentaar

Sattusin täna Järve Selveri Sportlandi kaugemasse nurka ehk n-ö ülejäägipoodi Neto Sport, kus hakkas silma Sunderlandi särk. Kui kellelgi on huvi siis on see seal olemas, Hind oli kuskil 900 vist.

Kommentaar

Algselt postitas sell8

Sattusin täna Järve Selveri Sportlandi kaugemasse nurka ehk n-ö ülejäägipoodi Neto Sport, kus hakkas silma Sunderlandi särk. Kui kellelgi on huvi siis on see seal olemas, Hind oli kuskil 900 vist.
                    Lisaks veel Leedsi oma

Kommentaar

Leeds,Tottenham,Eesti,Manchester United(3),Aston Villa,Stoke City,Celtic,England
                      siis nike särke,adiddase,tavalisi t-särke on ka omajagu

Kommentaar

Algselt postitas zidane_5

Algselt postitas sell8

Lisaks veel Leedsi oma
                        Leedsi oma täna enam silma ei jäänud (kes tunnistab teo üles??), selle asemele oli aga tekkinud tervelt kolm Juve oma (800 eeku tükk), lisaks mitu Eesti away-valget (hind jäi vist kuhugi 600 kanti) ja Prantsusmaa koondise sinine. Sunderlandi triibuline oli samuti endiselt alles. Nii et jooksuga, härrased - kõrvalriiulist saab lisaks lecoqsportif\'i tumepunase \"Latvia\" kirjaga dressipluusi ka, kui huvi on... tulehakatuseks...
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Sellest on arvatavasti 1001 korda räägitud, aga hetkel olen laisk ja ei viitsi otsida. Nimelt oleks küsimus: Kust saada omale vanemaid klubide särke? A\'la hooaeg 99/00, 01/02 jne.

Kommentaar

Algselt postitas Indrec

Sellest on arvatavasti 1001 korda räägitud, aga hetkel olen laisk ja ei viitsi otsida. Nimelt oleks küsimus: Kust saada omale vanemaid klubide särke? A\'la hooaeg 99/00, 01/02 jne.
                            kaltsukatest saab!

kõige rohkem olen näinud Bayerni ja chelsea originaale
                            ½121½

Kommentaar

Algselt postitas Indrec

ebay
                              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                              The Special One

Kommentaar

Algselt postitas _manutd_

Man.United Org. särk Life Span 2006 - otse saksamaalt toodi muideks.

Ja manu vist 4.hooaega vana särk, kui nike-le üle läksime. Ja veel paar särki manu logoga.
                                Vana särk on seinal ära raamitud

Kommentaar

Working...
                                X