Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No nii, härrased-astuge aga julgelt ette - pakkuge KÕIKE mis Juvega seotud.Huvi oleks kaupa teha, äkki pakutakse midagi huvitavat mida veel endal veel ei ole
Tore lugeda, et kuulud ka Juve-fännide hulka.Aga kade küll ei, vastupidi - ei ole kunagi kella käel kandnud(mobla ajab asja ilusti äre:P ).Meenena oleks küll ta tore asi
hmm, Järve selveri Sportlandi kõrval on kohe mingi väike sporditarvete poeke, seal vist oli nokats ka juve logoga(krt 100% kindel tegelt ei ole) aga juve T-särk oli seal kohe kindlasti müügil.
Nii, täna astusin sealt poest läbi aga Juve mütse seal ei olnud. Küll aga olid seal müügil halli ja musta värvi kraega Juve särgid(mitte jalka särk) mis olid küllaltki kallid. Hinnad olid 599 ja 699 särkidel. Mingisuguseid juve nokamütse ma igatahes olen mingis spordipoes müügil näinud hiljuti, võib-olla olid need müügil Tartu mnt. Sportlandis.
Nägin ise neid Järve Selveris siis, kui seal teisel korrusel tegutses HYPE nimeline spordipood. Olid suhteliselt ilusad kah pealekauba. Ei tea, miks ei soetanud endale
Kaevasin selle vana teema välja, sest on tekkinud soov endale lõpuks natuke Juve atribuutikat soetada. Tglt soov on juba ammune, aga nüüd on juhuslikult ka veidi vaba raha taskusse sattunud.
Niisiis, paluks nimetada poode Tallinnas koos aadressiga, kust saaks originaaltooteid osta. Ja paluks asukoha pealt väljenduda võimalikult täpselt, sest ma ei orienteeru seal just eriti hästi.
Ja kui kellelgi on kavas Juvestore.com\'ist omale nänni tellida, siis võiks teada anda, sest koos tellides hoiaks postikulude pealt päris palju kokku. Ühe tellimuse kohta on selleks nimelt 35 Euri!!
Kaevasin selle vana teema välja, sest on tekkinud soov endale lõpuks natuke Juve atribuutikat soetada. Tglt soov on juba ammune, aga nüüd on juhuslikult ka veidi vaba raha taskusse sattunud.
Niisiis, paluks nimetada poode Tallinnas koos aadressiga, kust saaks originaaltooteid osta. Ja paluks asukoha pealt väljenduda võimalikult täpselt, sest ma ei orienteeru seal just eriti hästi.
Ja kui kellelgi on kavas Juvestore.com\'ist omale nänni tellida, siis võiks teada anda, sest koos tellides hoiaks postikulude pealt päris palju kokku. Ühe tellimuse kohta on selleks nimelt 35 Euri!!
Ette tänades,
mazz
parem oleks tellida www.subside.co.uk seal tuleb postikulu kuskil 6-12£, oleneb palju tellid.seal on särgid odavamad ka, aga sallid on vist kallimad.särgid olid vit mingi 55 eurot.niiet kui soovid sealt tellida, telliks ka õige koos, tuleks ka soodsam
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar