L suurusi on väga raske saada, kuid kui on suurem soov, siis kirjuta mailile annan endast parima, et seda särki saada!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Müün kõiki suurklubide ja suurriikide jalkasärke!
Collapse
X
-
www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
* Huvi korral maili argo.alaniit@gmail.com
-
lähiajal selgub, kas hakkab saama ka L suuruses särke!
Mõni siin küsis, et palju sortsid maksavad, vastuseks neile:
325.- krwww.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
Kommentaar
-
oleneb särgist, saada mail, kui mingisuguse teatud asja vastu huvi on!www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
Kommentaar
-
Algselt postitas alarh Vaata postitustaga muidu, kas särgile saab ka lasta oma nime ja nri panna?
//alar.Algselt postitas fitti Vaata postitustMis see nime ja numbri lisamine hinnale (600?) otsa liidab?Algselt postitas sheva Vaata postitustoleneb särgist, saada mail, kui mingisuguse teatud asja vastu huvi on!
Kommentaar
-
saab küll oma nime ja numbrit!
Aga maile ikka loen, milles probleem on?www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
Kommentaar
-
olen kõigile meilidele vastanud, Karla, äkki pole saanud su meili!
Palun saada mail ja täpsusta, mis nime ja numbrit soovid ning suurust!www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
Kommentaar
-
Vabandan, leidsin vea ülesse, asi oli selles, et kes on mulle kirjutanud läbi soccerneti, siis neile ma otse vastata ei saa, parandan kohe vea ja saadan uued mailid teele!www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
Kommentaar
-
mõlemit on, kiika ülessepoole!www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar