Vastus teemale \'pallid\'
Mitre pallidest ei tea ma midagi aga paar aastat tagasi jagati vist ikka tramonde
Mitre pallidest ei tea ma midagi aga paar aastat tagasi jagati vist ikka tramonde
Ma vaatasin reeglitest ja sel oli üks arv mida ei mäleta ja mu pall sama aga teised pallid selle kõrval nagu tüki suuremad...Kuigi number on kõigil 5...Soovitan EM2004 palli...Neid on küll mitmeid värve, aga väga head sellised pehme pinnaga pallid ja üpris rasked...Ei tea küll kaua vastu peab, vast mingi 2 aastat või heal juhul 3 oleneb palju mängitaxe...Kunagi oli Selecti pall aga läx katk...Mitte sellepääst, et vana juba, vaid lõin mingi naela otsa :P 
) ja kuna jõudsime Lillekülla ca tund enne talgute algust ja kuna mul oli oma armas Nike pall kaasas, otsustasime väheke jalga harjutada ja ilusat söötu taguda. Keegi(ei mäleta täpselt kes maybe mazz) proovis oma jala tugevust ning virutas palli miniarena otsale sõidutee peale, kust loomulikult ei tea mitme tonnine rekka parasjagu mööda sõitis. Pall veeres täpselt rekka ratta alla.
Kommentaar