Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Siin on neid lehekülgi nii kohutavalt palju, et praegu pole lihtsalt aega neid läbi lugeda. Aga on plaan tellida endale prodirectsoccer'ist Nike putsasid. Mitme eeguga pean arvestama sis saatekulu peale, putsade maksumus on seal ilusti kirjas aga palju muu saast juurde läheb, kui resideerun Võrus?
+ veel üks küs. Kaua see kaup sealt UK'st siia liigub?
Mul olid putsad 31$ ja kokku läks ~48$ , ehk siis 17 dollarit(12 naela). Kohale jõudmise kohta saan ma sulle paari päeva pärast öelda, ise ma elan kah suht Võru lähedal.
Üks kiire küsimus, kas ostan nike air legend II FG või ostan Total 90 Laser II FG, õiged laserid, võrguga ma mõtlen mitte neid millele peale joonistatud on.
Keegi oskab öelda, kas tegu heade putsadega? Üks väheseid vaporeid, mis ei ole liiga Kristjaano Ronaldolikud.
aga muidu mul on need kollased samasugused ja on küll head.
“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar