Seal Keskuses on head esinduskauplused. Adidas ja Nike.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
putsad
Collapse
X
-
Nüüdsest Sportland.Algselt postitas alarh Vaata postitustaga seal on vist mingi suur sportland voi neto sport ka? ma kunagi olen k2inud seal ja siis oli seal si*aks papusi...
Kommentaar
-
Neid kutsutakse viiskudeks ning neid saab osta seal ühes kingapoes (niiet spordipoodidesse pole mõtet vaadata).Algselt postitas Hive Vaata postitustKeegi teab kus täpsemalt idakeskuses neid odavaid sise ketse müüakse? ja äkki kellegil on pilte ka nendest??
- need tagumised siniste triipudega on need viisud, mida seal müüakse.

Kommentaar
-
Pole tänu väärt. Su sõbral on õigus, pallitunnetus on tõesti väga hea.Algselt postitas Hive Vaata postitustTänks buub. Ostan ära. Sõber ütles,et nendega on palli tunnetus sitaks hea.
Kommentaar
-
thangba'd rokivadAlgselt postitas buub Vaata postitustNeid müüakse boksis number 48, nimeks Võdbi.
Endal on sellised:
http://www.fotoalbum.ee/pilt.php?id=2355648forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
kus sa nägid neid thangbasid? idakeskuses?Algselt postitas Hive Vaata postitustMa ostsin sportid. 180.- maksid. Sitaks mugavad on ju :P Panin jalga ja olin kohe kindel,et ostan ära
neid thanbasid oli ainult nr 37 täna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar