Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kas keegi mingite spetsiaalsete kreemide, õlide või millegagi oma putsasi hooldab :O ? Mõtlesin, et võiks osta midagi spordipoodides olen märgand mingisuguseid, rääkige oma nippidest siis
Vahendeid on mõtet kasutada ainult nahast või kunstnahast putsadele. Vaporitega pole midagi teha, need püsivad niisama ka puhtad . Muidugi, vesi ja svamm peab käepärast olema.
Keegi pole näinud Tallinnas vms Talaria 365 või Vapor 365 laadseid jalanõusid?Täna kammisin Tartut, ei näinud. Tallinnasse mineks on raskendatud, ei saa ise uurida.
Tähh!
Probleem on selles et siseputsadel on tallad julmalt libedad. Ainus vahend on hetkel vesi aga see toimib u. 2 min. Kas mingit vahendit on olemas mida alla hõõruda vms?
Kui ma viimati käisin siis maksid need orantsid mingi 2800. Ma ei saa ka aru miks kõik neid vapporeid tahavad. Alguses ostsin ka endale need....mängisin mingi neli kuud ja ei istunud. Nüüd mängin uute ronaldinhodega ja olen nendega üli rahul. Minu jaoks on muidugi suur eelis, et need on nahast. Hind on 3500 aga usun, et need on oma hinda väärt.
Kommentaar