Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

putsad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
    Lugupeetud foorumlased, ega kellelgi juhuslikult pole olnud kokkupuudet selliste papudega nagu Nike 10R O Cara ? Pa*a-ajatel paluks mitte sõna võtta.
    Jah, endal on hetkel ned kollasega. Papud ise on mugavad ja head, aga saapa nina pealt kulub värv üsna kiitesti maha.Aga vastu peavad hästi(Mõtlen purunemist). Eriti meeldib et ei ole nina mingi räme paun vaid mugav ja madal. Kusjuures olen mänginud mingi kolmveerand aastat ja enamus aja kuntsmurul ja ikka peavad vastu ada head on
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Manschester United Vaata postitust
      Jah, endal on hetkel ned kollasega. Papud ise on mugavad ja head, aga saapa nina pealt kulub värv üsna kiitesti maha.Aga vastu peavad hästi(Mõtlen purunemist). Eriti meeldib et ei ole nina mingi räme paun vaid mugav ja madal. Kusjuures olen mänginud mingi kolmveerand aastat ja enamus aja kuntsmurul ja ikka peavad vastu ada head on
      Eeldades, et mulle vastas antud teemal pädev inimene, siis.. Suured tänud kvaliteetinfo eest. Peaks vist ise sama rada minema ja ära proovima.

Kommentaar

ma ka hiljuti ostsin sellised mustad endale, jalas väga mugavad ja head

soovitan

Kommentaar

Eeldades, et mulle vastas antud teemal pädev inimene, siis.. Suured tänud kvaliteetinfo eest. Peaks vist ise sama rada minema ja ära proovima.
          Mina jällegi pettusin. Putsa oli liiga pehme, ka mitte korralikult ümber jala, sellepärast kannatas löök, värv kulus samuti kiiresti maha ja veelgi, peale nelja kuud olid ka ninad lahti. Kuid niipalju võin öelda, et need kes on harjunud mängima nahkputsaga neile peaks sobima, mulle paraku mitte.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
            Mina jällegi pettusin. Putsa oli liiga pehme, ka mitte korralikult ümber jala, sellepärast kannatas löök, värv kulus samuti kiiresti maha ja veelgi, peale nelja kuud olid ka ninad lahti. Kuid niipalju võin öelda, et need kes on harjunud mängima nahkputsaga neile peaks sobima, mulle paraku mitte.
            Kasuta kingseppa, siis saad oma ninad tagasi liimitud, õmmeldud või mis iganes tehtud.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
              Kusjuures ise mõtlesin sama asja. Eriti just seda löögi poolt, nahkputsaga pole ka mängima harjunud, pole vast mõtet proovi peale välja minna, pigem jääda ikka oma pakkude juurde.

Edit: Mida tähendab see maagiline kolmetäheline tähekombinatsioon ' VAT ' hinna juures?
              ( on including VAT ja excluding VAT )

Kommentaar

Kusjuures ise mõtlesin sama asja. Eriti just seda löögi poolt, nahkputsaga pole ka mängima harjunud, pole vast mõtet proovi peale välja minna, pigem jääda ikka oma pakkude juurde.

Edit: Mida tähendab see maagiline kolmetäheline tähekombinatsioon ' VAT ' hinna juures?
                eks ta mingi käibemaks on

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche
                  "Value added tax"

Kommentaar

Kumba soovitaksite, kas F50.9 või Laser II? Enamus mängud toimuvad kunstmurul seega peaks F50 HG korkidega parem olema. Laseri kohta olen nii palju lugenud, et parem on peale lüüa, aga kas see vastab ka tõele?

Kommentaar

Algselt postitas Eff10 Vaata postitust
                      Kumba soovitaksite, kas F50.9 või Laser II? Enamus mängud toimuvad kunstmurul seega peaks F50 HG korkidega parem olema. Laseri kohta olen nii palju lugenud, et parem on peale lüüa, aga kas see vastab ka tõele?
                      Eks kõik sõltub ikka sellest, millega varem mänginud oled / millega oled harjunud mängima, vähemalt minu puhul on see nii. Laser II endal kokkupuuteid olnud pole, aga sõbrad, kes omanud on, ütlevad, et pole head, kippusid kiiresti lagunema. Aga eks see arvamus ole maakonniti erinev.

Kommentaar

Ma võtaks F50.9... Vist kui oled siuke ründaja, äär vms siis sobivad vast F50.9-d paremini. Keskkaitsja või väravavahi puhul oleks vast asjad teisiti

Kommentaar

ma ootaks uued f50i-d ära need näevad palju kõvemad välja srry,et ma küsimusele tegelikult ei vastanud

Kommentaar

Ma soovitaks f50.9-t. Ise ostsin need ja olen väga rahul.

Kommentaar

Algselt postitas Kuke21 Vaata postitust
                              ma ootaks uued f50i-d ära need näevad palju kõvemad välja

Aga kust ma saksin näha neid uusi f50-d?
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Manschester United Vaata postitust
                                Aga kust ma saksin näha neid uusi f50-d?
                                Ää, laivis näed neid vast poes või mõnel jalkamängul ja läbi arvutiekraani on sul võimalusi palju...
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X