Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

putsad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Millega oleks hea selle mustuse ära puhastada, mis on tekkinud putsade peale kunstmurust?

Kommentaar

Algselt postitas Kuke21 Vaata postitust
      ma ootaks uued f50i-d ära need näevad palju kõvemad välja srry,et ma küsimusele tegelikult ei vastanud
      F50i-d näevad tõesti palju kõvemad välja, aga see eest ka poole kallimad

Kommentaar

Laser II ja F50 peaks ju enamvähem samast hinnaklassist olema ju.

Pro-Direct Soccer:
        Laser II 179$
        Adidas F50 179$

Kommentaar

F50.9 saab praegu ka 90€ kätte, aga F50i oletatav hind on 180€.

Kommentaar

Algselt postitas homeworld Vaata postitust
            Millega oleks hea selle mustuse ära puhastada, mis on tekkinud putsade peale kunstmurust?
            Ise puhastasin tavaliste tänavakosside nahast osa cif'iga, ja kui tulemusest rääkida siis.. Valge sai nii läikima, et oleks Paris Hiltoni lemmikvärv valge, poleks kahtlustki, et ma ta lemmikpoiss maailma kõige valgemates papudes oleks.

Putsade peal pole proovinud, kuid vaevalt ta midagi hullemaks teeb, kui proovida, ühesõnaga proovi cif'ga.

Kommentaar

ega sa kogemata jif-iga segi ei ajand? Stockholmi tänavatel jagati just "Jif"-i, mis spetsiaalselt valgetele jalanõudele. Vot selle tulemus oli tase (Y)

Kommentaar

Algselt postitas Eff10 Vaata postitust
                F50.9 saab praegu ka 90€ kätte, aga F50i oletatav hind on 180€.
                tellisin enda omad 169$ eest peaks lähipäevadel kätte saama
                eesti rahas siis ca 2000 kr

Kommentaar

vabandust topelt posti eesti , kuid tegemist on siis f50.i dega

Kommentaar

peaks ütlema, et uued must/kollane vapor on ülemõistuse ilus.
                    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

mulle meeldivad väga väga Nike Mercurial Talaria murukad, kuna mul endal on need aga tegelt on nad väga kerged ja nendega on hea täpsus ja tugevus. tahaks teada palju maksavad uued Nike Mercurial Talaria IV FG

Kommentaar

kellel on kogemusi adipureII ?

Kommentaar

Kas keegi oskab Adidas F50.8 Tunite vastupidavusest rääkida? Kas tasub selliseid osta ja kas need on ka heda? Olen mänginud kunstmaterjalist butsadega ja need nike omad olid üsna õrnakesed.

Kommentaar

Endal on F50.8'd . No ma ei tea. praegu mõnes mõttes kahetsen, et ned ostsin. Ühel augul on keere maas ja kork on kah kadunud. Ja neid korke kah eriti tihti ei viitsind vahetada. Õmblustega pole praegu midagi hullu.

Kommentaar

Kuulge aidake f30etega. Vaadake neil on see krõps seal putsaääres kuhu selle asja kinnitan mis paelte peale käib. Aga persse - mul on see krõps läinud vihmase ilmaga mängides mudaseks ja seda muda ei saa kätte ka. Lükkasin pesumasinasse, aga tulemust ei olnud. Nüüd ei püsi see kinni ka ja ajab närvi. Ainult kinni teipides on normaalne, aga seda ju ei viitsi koguaeg. Seega mida teha?

Kommentaar

Mingites käsitöö poodides või ma ei kujuta ette kus on äkki kah siukesed krõpsu ribad ja siis näiteks lased emal õmmelda nende kohale äkki.

Kommentaar

Working...
                                X