Algselt postitas 17
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM valikmängude piletid
Collapse
X
-
Hakkame siis otsast peale............
Ostan 3 piletit Eesti -Inglismaa mängule.
Hinda küsib piletit müüv isik.
Kes loodab ratsa rikkaks saada ja pileti eest 1500 krooni küsib,see pangu ennast põlema ja mind ärgu palun tülitagu .
Ahjaa,et kaks piletit peaks kõrvuti olema(st. et ühe inimese käest osta)....kolmas pilet ei pea teistega kõrvuti olema.
56-495-518Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Ka minul oleks soovi ühele piletile Eesti - Inglismaa mängule, hinna pakub see kes piletit müüb, kuid üle 400.- krooni ma maksma ei hakka, niiet arvestage sellega
Kuid kui siiski leidub toredaid inimesi, kes oleksid nõus mulle taolise hinna eest seda piletit müüma, siis kas PM või 56172414
Kommentaar
-
2 on kõrvuti olemas. 1500 ei taha aga pakkumine ees 1000 peal.Algselt postitas päkapikk Vaata postitustHakkame siis otsast peale............
Ostan 3 piletit Eesti -Inglismaa mängule.
Hinda küsib piletit müüv isik.
Kes loodab ratsa rikkaks saada ja pileti eest 1500 krooni küsib,see pangu ennast põlema ja mind ärgu palun tülitagu .
Ahjaa,et kaks piletit peaks kõrvuti olema(st. et ühe inimese käest osta)....kolmas pilet ei pea teistega kõrvuti olema.
56-495-518
Kommentaar
-
Ei saa miskipärast pm-i saata........kuid tore oleks kui sa helistaksid mulle või paneksid pm-i mulle oma numbri,helistan siis ise.Algselt postitas Refieus Vaata postitust2 on kõrvuti olemas. 1500 ei taha aga pakkumine ees 1000 peal.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Tuttav soovib piletit Inglismaa mängule(Eestis ikka) ja on nõus maksma 500 kr.Kellel on pakkuda meilige chewbacca@hot.ee
Kommentaar
-
Mu sõbrad sooviksid osta pileteid Eesti Inglismaa mängule. Hind pole oluline. Meilige chriz_y@hotmail.com
Kommentaar
-
Tegelt?.........Algselt postitas FallOutGirl Vaata postitustMu sõbrad sooviksid osta pileteid Eesti Inglismaa mängule. Hind pole oluline. Meilige chriz_y@hotmail.comWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar