Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ja kui tahad võitu näha, siis peadki rohkem maksma.
oot võit siis nii kindel või? ärme ikka hõiska enne õhtut ja ega see 250 pole ikka normaalne hind andorra mängu eest. kui kossu saab vaadata 75 eest, siis miks jalgpall 3 korda kallim. ennast mind see hind ei kõigutakski, a mul siin punt välistudengeid, kes sooviks mängu näha ja neile jääb hinnapoliitika selgusetuks...
oot võit siis nii kindel või? ärme ikka hõiska enne õhtut ja ega see 250 pole ikka normaalne hind andorra mängu eest. kui kossu saab vaadata 75 eest, siis miks jalgpall 3 korda kallim. ennast mind see hind ei kõigutakski, a mul siin punt välistudengeid, kes sooviks mängu näha ja neile jääb hinnapoliitika selgusetuks...
Sa ei USU (rõhk sõnal usu) Eesti koondisesse? Sa "fännad" Barcat rohkem, kui Eesti koondist? Ma ei saa sust aru. Aga koss on ka lühem ning odavam sport. Ning mis on vahet Andorral ja Inglismaal? Mängitakse ju ikkagi jalgpalli, mitte ei toimu moeparaad.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Oot, mida v*ttu, piletilevis pole pileteid? Ma olin kindel, et neid ei müüda välja..
Noh, kui keegi täna või siis homme enne mängu hätta jääb, siis võib mulle numbrile 53877286 helistada ja kahte kõrvuti piletit pakkuda
Sa ei USU (rõhk sõnal usu) Eesti koondisesse? Sa "fännad" Barcat rohkem, kui Eesti koondist? Ma ei saa sust aru. Aga koss on ka lühem ning odavam sport. Ning mis on vahet Andorral ja Inglismaal? Mängitakse ju ikkagi jalgpalli, mitte ei toimu moeparaad.
ütleme nii, et selline asi saab olla ainult eestis, kus Inglismaa ja Andorra mängule müüakse pileteid sama hinnaga. Andorra ja Inglismaa vahe on klassis, vastasel korral asuks ka Andorra maailma esikümnes. Koondise toetamisega probleeme pole ja võitu LOODAN, sest erinevalt Barcast pole meie koondis viimasel ajal eriti veenev olnud. Rünnak tänu Opi puudumisele on ikka väga hambutu. Ja kuna on tegemist uue treeneriga ning uue taktikaga, siis pole seis midagi nii lootustandev. Muidugi oleks meeldiv, kui ma eksiks, a mingit põhjust pole praegu hõisata, et võidu nägemise eest võib maksta. Samuti on see veider, kui enne mängu on kõik piletid välja müüdud ning minnes staadionile on see pool tühi...
Väuu, Andorra mängul kah piletitega hangeldamine vää? Mul on kah 2 piletit kuid pidin ise vaatama minema, kui keegi head hinda pakub võin need kõrvuti kohad keskjoone lähistel teise korruse esimeses reas mis on äärmiselt fantastilise vaatega, ära anda PS abx.
Kommentaar