320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ideaal töö?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ideaal töö?

    Edastan ainult ühe tööpakkumise..........





    Teeni raha vaadates sporti!

    Oled ekspert Itaalia, Saksamaa, Inglismaa või Hispaania jalgpallis? Kui nii, siis STATMAN'il on Sulle pakkuda unelmate töö.

    STATMAN otsib õpilasi ja tudengeid, kes soovivad teenida raha, vaadates Euroopa klubide jalgpalli otsepildis ja märkides üles statistikat (väravale löögid, väravad, resultatiivsed söödud, nurgalöögid, vead, jne). Statistika sisestamise teeb lihtsaks selleks väljatöötatud tarkvara.

    Töökoht asub Tallinnas ja tööaeg on 15 - 20 tundi nädalas (võimalus ka poole kohaga töötada, näiteks ainult nädalavahetustel).

    Töötasu 3 - 4 EUROT tunnis, pluss TASUTA lõunasöök tööajal.

    Kanditaatidelt ootame teadmisi Euroopa jalgpallist ja jalgpalli mängust üldiselt. Nõutav on inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas. Kasuks tuleb jalgpallurite äratundmine nende välimuse järgi. Ootame kanditaatidelt paindlikkust tööajas, kuna tüüpilised tööajad on õhtuti ja nädalavahetustel.

    Tundub sulle ideaalse tööna? Saada inglise keelne e-mail STATMAN'ile aadressil info@statman.dk kirjeldades ennast, oma teadmisi ja oskusi spordis. Millised on sinu lemmikklubid, milliseid liigasid jälgid? Millistest spordialadest huvitud?Milliseid keeli valdad?

    Me palkame 45 inimest kellega kohtume märtsi lõpus.


    Ole kiire ja Sul on parem võimalus saada see suurepärane töö!

    #2
    Tasuta lõunaid pole olemas Tasuta õlu on teine lugu. Aga kas võib hoopis kodus/pubis mängu vaadata ning pärast statistikat Guardianist, Actim Statsist vms võtta?
    Supplies!

    Kommentaar

    Working...
    X