Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tänan..aga mõtlesin just et kui palju need seal a le coq-is maksavad...olen seal korra käinud ja tean et need seal olemas (ühed vict oranži kannaga ja teised brasiilia värvides) kuid tookord ei vaadanud hinda
Osta tennised.... kasutegur sama aga 20 korda odavamad
tänan..aga mõtlesin just et kui palju need seal a le coq-is maksavad...olen seal korra käinud ja tean et need seal olemas (ühed vict oran˛i kannaga ja teised brasiilia värvides) kuid tookord ei vaadanud hinda
MV III maksab seal kuskil 3800.- kuni 4000.- krooni(umbkaudselt)
Käisin eile seal, ootasin suuremat valikut korkidega buutsade suhtes. Vapor II-ed oli mõeldavad isegi, aga need olid kuidagi ebamugavad jalas, mu jalakujuga nad igatahes ei sobinud.
Käisin eile seal, ootasin suuremat valikut korkidega buutsade suhtes. Vapor II-ed oli mõeldavad isegi, aga need olid kuidagi ebamugavad jalas, mu jalakujuga nad igatahes ei sobinud.
Nad ongi algul ebamugavad, kuid vajavad sissemängimist ja siis on juba super.
minul on mõlemad. soovitan rohkem kolme (ise olen suht/väga laia jalaga). alguses soovitatakse jalutada mööda tuba nendega vms... siis harjub jalg papuga ja papu venib/võtab jala kuju. mina kannan veel kedridepeal sokke, on pehmem, eriti SG Vapor II ega.. aga jah, papu venib... võid veel paela kõige esimesest august välja võtta ja siis proovida. ma ka kardsin alguses, et teeb liiga, aga risk õigustas end
Kommentaar