Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Niisiis kuna plaan osta endale korralikud kaitsmed, ( ilma ankle protectionita ) siis sooviks teada, et mis hinnaklassi sellised korralikud kaitsmed kuuluvad? Pole õrna aimugi enam kaitsmete hinnaklassist, viimased sai soetatud aastaid tagasi ja kes seda hinda enam mäletab..
PS. kaitsmed - kui keegi teab, kust säärased saadaval oleks ja mis hinnaga, oleks meeldiv teada
Miks hüppeliigese kaitsmega kaistmed, siis korralikud ei ole? Minu arust on see tugi väga hea asi kaitsme küljes.
Korralike all ei pidanud ma silmas seda, et hüppeliigese kaitsmega kaitsmed halvemad oleksid. Sulgudes oleva informatsiooniga üritasin vaid viidata sellele, milliseid tahan. Olen muidu koguaeg neid kaitsmega asju kandnud, aga natuke ebamugavad on hakanud tunduma.
Seega mõtlesingi, et võiks proovida seekord ilma selleta.
Et väljendada ennast paremini, ütleme siis, et kvaliteetseid. ( ilma ankle protectionita )
Tallinnas võiksid Ülemiste või Kristiine keksust proovida, ma arvan :/, või siis seda Tartu mnt oma.. need kindlalt pühap lahti...
Ma sain Arena poest soodushinnaga väga ilusad Mercurial kaitsmed, ilma selle alumise värgita. Väga kerged, mõnusad ja väiksed.
Muidu seal Arenal on küll teisigi neid kuskil 352.- on hind kuskil enamustel.
Suured tänud abi eest. Homme läen reisin kaubamaja lähistel, ehk leiab sealt midagist.
Kui ei, siis jätkan oma teekonda Kristiines ja mujal . Tänud veelgi!
Et kas on nagu mugavad ? Sain need umbes nädal aega tagasi , pole jõudnud veel nendega mängida ja aastalõputurniir on lähedal .
George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar