Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sa mitmes kohas juba küsinud kui ma ei eksi. Kahjuks aidata ei oska aga liituks su sooviga, et kui keegi teab, kus müüakse, siis andke teada. Soovijaid juba kaks.
Oo , tore et mõtte kaaslasi on (jah, kahes kohas olen küsinud)
Endale sain just täna varda ja lipp oli olemas
Meeleldi abistan sind nii kuidas oskan. Võta ühendust.
Kas Eesti koondise mängud A`le Coq Arenal toimuvad fifa ekiidi all?
Ja teine küsimus, kas keegi oskab öelda kust poest või netist saaks muretseda endale plastikus lipu varrast (lippu lehvitada ,nt nagu kalju , kalevi fännidel oma lemmikute lipud). millega saaks minna A`le Coq Arenal toimuvatele mängudele ?
Sa mitmes kohas juba küsinud kui ma ei eksi. Kahjuks aidata ei oska aga liituks su sooviga, et kui keegi teab, kus müüakse, siis andke teada. Soovijaid juba kaks.
Kas Eesti koondise mängud A`le Coq Arenal toimuvad fifa ekiidi all?
Ja teine küsimus, kas keegi oskab öelda kust poest või netist saaks muretseda endale plastikus lipu varrast (lippu lehvitada ,nt nagu kalju , kalevi fännidel oma lemmikute lipud). millega saaks minna A`le Coq Arenal toimuvatele mängudele ?
Kui on Flora kodumäng siis mängu vaheajal on kaupluses kõik kaubad -20% allahindlusega.Selline teade oli viimase mängu ajal staadionil. Kaua see kehtib ma ei tea.
Viimane kord kui ise käisin mängul oli peale mängu kah ale 20% pileti ettenäitamisel.
äkki keegi teab kas seal flora fännisärki müüakse ning kui palju hind on
Kui on Flora kodumäng siis mängu vaheajal on kaupluses kõik kaubad -20% allahindlusega.Selline teade oli viimase mängu ajal staadionil. Kaua see kehtib ma ei tea.
Leave a comment: