Oskab keegi öelda, et kas praegusel hetkel on Sportland Football´is uued Predatorid või T90 Laserid olemas? Ja mis praegast nende hind võiks olla (juhul muidugi kui seal üldse on) ?
Ette tänades, Kasper.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallipood A`le Coq Arenal
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustmul ka samapõhimõttega kaitsmed, jumala head on tõesti, nagu palju kergemad .
aga ma ostsin omale need valged krõpsud ka, siis hoaib veel paremini . sest kui litti saad sinna kaitsmesse siis kaitse läheb paigast ära.
Leave a comment:
-
mul ka samapõhimõttega kaitsmed, jumala head on tõesti, nagu palju kergemad .
aga ma ostsin omale need valged krõpsud ka, siis hoaib veel paremini . sest kui litti saad sinna kaitsmesse siis kaitse läheb paigast ära.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitustKas kellegil on kogemusi selliste kaitsmetega?
Et kas on nagu mugavad ? Sain need umbes nädal aega tagasi , pole jõudnud veel nendega mängida ja aastalõputurniir on lähedal.
Leave a comment:
-
Kas kellegil on kogemusi selliste kaitsmetega?
Et kas on nagu mugavad ? Sain need umbes nädal aega tagasi , pole jõudnud veel nendega mängida ja aastalõputurniir on lähedal.
Leave a comment:
-
Algselt postitas alarh Vaata postitustmillised SG tallaga Vapor III on? PDS's soodukas, vb oleks mõtekam sealt, ei tea ju neid linna hindu
ale coq arena poes müüakse praegu ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tammeka93 Vaata postitustno näiteks väli putsadest vapor III-si.
Leave a comment:
-
Algselt postitas aws0m3 Vaata postitustigasugused missugusi sa mõtled?
, ma sain täna omale Nike Air Zoom FS White/Green 1564.- eest.
Leave a comment:
-
igasugused missugusi sa mõtled?
, ma sain täna omale Nike Air Zoom FS White/Green 1564.- eest
Leave a comment:
-
öelge palun, mis putsasi müüakse a'le coq'i arena sporltandis praegu ?
Leave a comment:
-
Suured tänud abi eest. Homme läen reisin kaubamaja lähistel, ehk leiab sealt midagist.
Kui ei, siis jätkan oma teekonda Kristiines ja mujal. Tänud veelgi!
Leave a comment:
-
Ma sain Arena poest soodushinnaga väga ilusad Mercurial kaitsmed, ilma selle alumise värgita. Väga kerged, mõnusad ja väiksed.
Muidu seal Arenal on küll teisigi neid kuskil 352.- on hind kuskil enamustel.
Leave a comment:
-
Tallinnas võiksid Ülemiste või Kristiine keksust proovida, ma arvan :/, või siis seda Tartu mnt oma.. need kindlalt pühap lahti...
Leave a comment:
-
Oskab keegi öelda ka, kus on selline suuremat sorti kaitsmete müük? Pühapäeviti vist Arena pood kinni..
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: