Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallipood A`le Coq Arenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Blend Vaata postitustNike talariad olid alecoqi sportlandis 1460.- ja nike cityspordis täpselt samasugused (talariad) 999.-
paneb mõtlema veits, kuna see on ka mõeldud neile kes tulevad/lähevad alecoqile mängu vaatama vms , umbes , vähemalt on see minu arvamus aga pealegi , alecoqil on laiem ja haruldasem valik ,
Leave a comment:
-
Algselt postitas Blend Vaata postitustNike talariad olid alecoqi sportlandis 1460.- ja nike cityspordis täpselt samasugused (talariad) 999.-
paneb mõtlema veits
Leave a comment:
-
Nike talariad olid alecoqi sportlandis 1460.- ja nike cityspordis täpselt samasugused (talariad) 999.-
paneb mõtlema veits
Leave a comment:
-
ega keegi ei oska öelda kas a le coqis on müügil tunit 2 sisetaldu...ostsin komplekti ja pärast paari nädalat avastasin et sisetald tagant puru
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mitalca Vaata postitustSG on ka olemas. Täpselt sama saabas mis pildil
http://kitbag.com/product_images/max..._100886-06.jpg
Leave a comment:
-
Algselt postitas Zavjalov Vaata postitustAga minuteada pole seal SG tallaga, vaid FG..
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mitalca Vaata postitusthttp://kitbag.com/product_images/max..._100886-06.jpg
Sellised känguru nahast saapad on poes olemas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Blend Vaata postitustKäisin eile seal, ootasin suuremat valikut korkidega buutsade suhtes. Vapor II-ed oli mõeldavad isegi, aga need olid kuidagi ebamugavad jalas, mu jalakujuga nad igatahes ei sobinud.
Sellised känguru nahast saapad on poes olemas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas BeHappy Vaata postitustkeegi teab äki,et seal nagu sellised Kummist peapaela moodustusi on?
Leave a comment:
-
keegi teab äki,et seal nagu sellised Kummist peapaela moodustusi on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Blend Vaata postitustKäisin eile seal, ootasin suuremat valikut korkidega buutsade suhtes. Vapor II-ed oli mõeldavad isegi, aga need olid kuidagi ebamugavad jalas, mu jalakujuga nad igatahes ei sobinud.
edit: mis vapor IIed seal olid muidu fg tallaga?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Käisin eile seal, ootasin suuremat valikut korkidega buutsade suhtes. Vapor II-ed oli mõeldavad isegi, aga need olid kuidagi ebamugavad jalas, mu jalakujuga nad igatahes ei sobinud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: