ok ma elan tallinnast väljas aga käin iga päev linnas
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpallipood A`le Coq Arenal
Collapse
X
-
Mis mõttega te sealt ostate. seal on kõikk elu kallis. Ise tellin asju www.prodirectsoccer.com leheküljelt ja nt laser 2 putsad maksavad veel vähem, kui strike 2 putsad Tallinnas. Postikulu ka mingi 250 aint. Ise ostsin sealt Laser II putsad. 2 nädalaga jõuavad kohale. Minu jalg väike ja ostsin Junior ja nood maksavad ise mingi 600 kr, kui aga tõesti tahate otsekohe midagi osta, siis minge A`le Coq Arenale, aga tõesti see oleks suur raharaiskKommentaar
-
-
hallo! need samad total 90 shoot astro-d sain arenalt alla 1000 eeq kätte. prodirectis on need 40 naela, ehk surts üle 1000 eeq + delivery kulud. niiet arvuta nüüd ise mehike, kust siis soodsam on ?Mis mõttega te sealt ostate. seal on kõikk elu kallis. Ise tellin asju www.prodirectsoccer.com leheküljelt ja nt laser 2 putsad maksavad veel vähem, kui strike 2 putsad Tallinnas. Postikulu ka mingi 250 aint. Ise ostsin sealt Laser II putsad. 2 nädalaga jõuavad kohale. Minu jalg väike ja ostsin Junior ja nood maksavad ise mingi 600 kr, kui aga tõesti tahate otsekohe midagi osta, siis minge A`le Coq Arenale, aga tõesti see oleks suur raharaisk
ostsin nike sl fg 100% carbon limited editionid prodirectist, sest lihtsalt mujalt polnud neid saada. muidu pole seal soodsam midagi, mis juba eestis olemas.Keila JK nr 9Kommentaar
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Muide naela kurss on kõvasti langenud ja on peaegu sama mis eurogi. Sõltub mida osta. Mõnel on import tasu ja mõnel ei ole.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ise tahtsin osta vaporeid käisin Alecog'il proovimas enda numbrit ja ostsin nettist kuna nettist oli odavam
You need people who score goals, that's how you win games.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
Kommentaar