Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tere.
Selle postitusega ei taha ma kasutajat sheva solvata või ta äri rikkuda, vaid lihtsalt siinset rahvast infomeerida. Nimelt üks mu sõber ostis sinult mõni aeg tagasi ühe jalkasärgi. Kuna mul on kogemusi selles vallas, siis tean, et tegu ei ole originaaliga, vaid Hiinas või Taiwanis toodetud koopiaga. Need on muidugi parema kvaliteediga särgid kui Kadaka turu omad, aga kvaliteet on siiski halb. Tõestuseks toon ma välja mõned olulisemad punktid kuidas sellest aru saada:
1. Särgi materjal- Originaalmaterjal on palju pehmem, kergem, õhulisem ja elastsem. Koopia oma on paksem ja materjal on karedam.
2. Värvus- Musta või valget värvi särkidel pole erinevust eriti näha, aga näiteks sinist või punast vaadates on näha, et värv on tuhmim ja ka heledam.
3. Etikett vasaku varruka küljes- See näeb küll välja ngu Adidase originaal, aga puudu on klubi või koondise logo, mis originaaletiketil on olemas.
4. Autentsuse märk paremal all osas- See sisaldab küll enamvähem korralikku hologrammi, aga seda ümbritsev kummist materjal on halvema kvaliteediga kui originaalil.
5. Särgi pikkus- Kõige märgatavam tunnus on see, et särgi pikkus on ligi 10cm väiksem kui originaalil.
Kokkuvõtteks ma ütlen, et 500.- sellise särgi jaoks on liiga palju, sest Aasia riikides saab neid 15 dollariga.
Tere.
Selle postitusega ei taha ma kasutajat sheva solvata või ta äri rikkuda, vaid lihtsalt siinset rahvast infomeerida. Nimelt üks mu sõber ostis sinult mõni aeg tagasi ühe jalkasärgi. Kuna mul on kogemusi selles vallas, siis tean, et tegu ei ole originaaliga, vaid Hiinas või Taiwanis toodetud koopiaga. Need on muidugi parema kvaliteediga särgid kui Kadaka turu omad, aga kvaliteet on siiski halb. Tõestuseks toon ma välja mõned olulisemad punktid kuidas sellest aru saada:
1. Särgi materjal- Originaalmaterjal on palju pehmem, kergem, õhulisem ja elastsem. Koopia oma on paksem ja materjal on karedam.
2. Värvus- Musta või valget värvi särkidel pole erinevust eriti näha, aga näiteks sinist või punast vaadates on näha, et värv on tuhmim ja ka heledam.
3. Etikett vasaku varruka küljes- See näeb küll välja ngu Adidase originaal, aga puudu on klubi või koondise logo, mis originaaletiketil on olemas.
4. Autentsuse märk paremal all osas- See sisaldab küll enamvähem korralikku hologrammi, aga seda ümbritsev kummist materjal on halvema kvaliteediga kui originaalil.
5. Särgi pikkus- Kõige märgatavam tunnus on see, et särgi pikkus on ligi 10cm väiksem kui originaalil.
Kokkuvõtteks ma ütlen, et 500.- sellise särgi jaoks on liiga palju, sest Aasia riikides saab neid 15 dollariga.
No aga mina olen tähele pannud, et ka meie spordipoodides on suhteliselt palju Aasias toodetud kraami. Kas ei ole võimalik, et tegu on originaaliga, lihtsalt et Aasias on mingid töövõimalused/töötehnika või mis iganes asi teistsugune, et nendel on mingid pisised erinevused? Ja üldiselt 500 on ikka parem, kui mitte midagi või kui osta päris vuhvel või kui tellida ise endale välismaalt kalli raha eest.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
kui sul slashman on mõni Hiina või Taiwani särk välja pakkuda, siis võiksime panna asjad kõrvuti ja võrrelda. Võin Teile kindlalt öelda, et minu särgid ei tule ei Hiinast ega Taiwanist.
Kui on huvi, siis võib kõrvutada, mis särgi Sul tuttav ostis? Tellin sama ja kõrvutame?
3. punkt on minu särkidel täidetud, ülejäänusid ei julge väita.
Võime ka kõrvutada sporlandis müüdavad särgid
Tänan info eest.
PS. olen ka natuke Hiina turuga kursis, ikkagi seal käinud ja elu näinud Kui sa saad sealt korraliku särgi siia 15USD siis ma ostaksin Sinu käest kuid reaalsuses maksad sa seal särgi eest kuskil 150.- kr (mis on tõsiselt kehva kvaliteediga tegelikult, vähemalt need, mida mina huvi pärast seal vaatasin + mis on kõige kallim asja juures on saatmine, kel huvi võib ise siit vaadata http://www.ems.com.cn/serviceguide/e...biao-zhun.html hinnad siis RMB-des, kurs on natuke üle 1.5 + lisana peate maksma tollimaksu ja käibemaksu, kui paki hind on kuskil 700.- kr kandis)
Aga kes Hiinast midagi soovib võib kontakteeruda
Aga niipalju ütlen, et särgid ei tule päriselt Hiinast, kes soovib võime Hiina särkidega võrrelda, erinevused on kohe märgata, vähemalt ise märkasin!
www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
Paremad on jah kui need turu omad, aga ma nad ei ole Adidase või Nike tehastes tehtud ja nende müügist saadud raha ei lähe Adidasele. Kui võrrelda neid näiteks nendega, mida saab subside´st tellida või mida müüakse Saksamaa või Inglismaal Adidase poodides, siis on erinevust näha.
Edit: Las keegi võrdleb oma särki sportlandis müüdavaga ja kirjutab siia kuna mul hetkel selline võimalus puudub.
Sportlandis on särkide hinnad kuskil 1300 - 1500.
Sheva müüb 500. Saagu ta vahelt kasvõi 300%, siis ikkagi ostaks ennem tema käest kui sportlandist.
Lisaks sellele need inimesed, kes ostavad omaarust kallist armani pluuse/pükse, siis see on ju ka vuhvel. Tegelikud need originaalid maksavad kordades rohkem.
Paremad on jah kui need turu omad, aga ma nad ei ole Adidase või Nike tehastes tehtud ja nende müügist saadud raha ei lähe Adidasele. Kui võrrelda neid näiteks nendega, mida saab subside´st tellida või mida müüakse Saksamaa või Inglismaal Adidase poodides, siis on erinevust näha.
Edit: Las keegi võrdleb oma särki sportlandis müüdavaga ja kirjutab siia kuna mul hetkel selline võimalus puudub.
Idioot, adidase ja Naigi tehased asuvadki arengumaades, sest seal on tootmine kõige odavam. MITTE KUMBKI neist firmadest ei tee oma särke kuskil Saksa- või Inglismaal. Näide, kuskil seal taiwanist teenib tegija ühe tossupaari eest 7 krooni. Kas pole kasulik firmadele ? Seda oskan öelda, et spordifirmadest teeb H2O oma kauba Taanis, sellest ka krõbedam hind.
No sorry....aga slashmanil on point.... Kunagi tellisin shevalt Barca särke (2006-07) hooaeg: home ja away....no sorri need on nii öelda väga head koopiad või replicad aga mitte originaalid.... seda võin tõestada lihtsalt: nimelt käisin sama aasta suvel Barcelonas ning staadionit külastades hüppasin läbi sealsest poest ning seal oli selgelt näha Barca vormi puhul, et:
1) materjal on teine: vahe on marginaalne kuid siiski on
2) värvid on tõesti shevalt saadud särgil tiba tuhmimad
3) revääridel olevad (LFP) logod on üldse teistmoodi tehtud (sheva särgil olid tikandid niiöelda)
Ma ei taha samuti halvustada sheva särke: ilmselt tellin talt neid veelgi ja ei kurda, kuid väide et need on puhta originaalid ei saa ka päris 100% tõsi olla.
PS. Kas särgid on pärit taiwanist või hiinast ning kas need peaks olema odavamad või mitte sellest pole õrna aimugi
Kommentaar