Algselt postitas Kevv92
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
ei ole miskit sorritadapolnud ka kurja alatooniga küsitud. lihtsalt ootusärevus on peal. nagu väike laps jõuluhommikul, kes näärivanalt city särki ootab
“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar
-
tahtsin veel küsida, et kui ma nüüd särgi soovi avaldaks, kas jõuludeks saaks kindlalt kätte? kui kindlalt saab, siis ma pane mu poolt beckham'i milani särk. lühikeste käistega. XL suurus. viimati oli tal nr 32 seal seljal. loodetavasti see ei muutu
edit: eriti kena oleks kui saaks selle alternate/third särgi, mis on üleni must. http://www.cnjerseyshop.com/pic/2009619160421.jpg“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar
-
Algselt postitas philou Vaata postitusttahtsin veel küsida, et kui ma nüüd särgi soovi avaldaks, kas jõuludeks saaks kindlalt kätte? kui kindlalt saab, siis ma pane mu poolt beckham'i milani särk. lühikeste käistega. XL suurus. viimati oli tal nr 32 seal seljal. loodetavasti see ei muutu
edit: eriti kena oleks kui saaks selle alternate/third särgi, mis on üleni must. http://www.cnjerseyshop.com/pic/2009619160421.jpg
Beckham4ever'ile sis kokkuvõtteks, et tema särk maksaks 500 EEK.
Kommentaar
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustSaab ka 3rd kit'i kenasti, maksumus tuleb 450 EEK.
kena siis. telli ära. ma ei hakka selle kingituste lehega veel jändama ise. raha toimetan kevv92 kätte millalgi nagu santa cruzi särgi puhulgi. on uudiseid ka kaugel see tellimus oN?“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustOioi Aarne,Sa tellid neid nii palju
Ma siis maksan mõlemad ära kunagi“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar
-
Algselt postitas aandres Vaata postitustmidagi sellesarnast või tuulekat oleks võimalik saada ?
“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar