Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

M: Jalgpallisärke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kevv92 Vaata postitust
    Tere.
    Ma mõtlen,et sõber mul küsis,kas Sa said särgid kätte juba või noh,on tulemas lähipäevadel need?
    sorrisorri poisid...ma usun, et ta küsis juba...lihtsalt vahepeal tuleb ette igast takistusi jne., särgid on tõepoolest iga hetk tulemas...kui särgid jõuavad minuni, eks ma annan momentaalselt teada sellest.

Kommentaar

ei ole miskit sorritada polnud ka kurja alatooniga küsitud. lihtsalt ootusärevus on peal. nagu väike laps jõuluhommikul, kes näärivanalt city särki ootab
      “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

jah,just nii

Kommentaar

tahtsin veel küsida, et kui ma nüüd särgi soovi avaldaks, kas jõuludeks saaks kindlalt kätte? kui kindlalt saab, siis ma pane mu poolt beckham'i milani särk. lühikeste käistega. XL suurus. viimati oli tal nr 32 seal seljal. loodetavasti see ei muutu

edit: eriti kena oleks kui saaks selle alternate/third särgi, mis on üleni must. http://www.cnjerseyshop.com/pic/2009619160421.jpg
          “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

aa lisaks tahaksin öelda et ma sooviksin särki suurusega M ja pikkade käistega kui võimalik

Kommentaar

Algselt postitas philou Vaata postitust
              tahtsin veel küsida, et kui ma nüüd särgi soovi avaldaks, kas jõuludeks saaks kindlalt kätte? kui kindlalt saab, siis ma pane mu poolt beckham'i milani särk. lühikeste käistega. XL suurus. viimati oli tal nr 32 seal seljal. loodetavasti see ei muutu

edit: eriti kena oleks kui saaks selle alternate/third särgi, mis on üleni must. http://www.cnjerseyshop.com/pic/2009619160421.jpg
              Saab ka 3rd kit'i kenasti, maksumus tuleb 450 EEK.

Beckham4ever'ile sis kokkuvõtteks, et tema särk maksaks 500 EEK.

Kommentaar

selge, ootan siis! aga millal ma oma aadressi andma pean ja kellele?

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
                  Saab ka 3rd kit'i kenasti, maksumus tuleb 450 EEK.

kena siis. telli ära. ma ei hakka selle kingituste lehega veel jändama ise. raha toimetan kevv92 kätte millalgi nagu santa cruzi särgi puhulgi. on uudiseid ka kaugel see tellimus oN?

Kommentaar

Oioi Aarne,Sa tellid neid nii palju
                    Ma siis maksan mõlemad ära kunagi

Kommentaar

Algselt postitas Kevv92 Vaata postitust
                      Oioi Aarne,Sa tellid neid nii palju
                      Ma siis maksan mõlemad ära kunagi
                      milan läheb jõulukingiks. endal veel plaanis kunagi del piero soetada, kui raha üle.

Kommentaar

midagi sellesarnast või tuulekat oleks võimalik saada ?

Kommentaar

Kas ma olen õieti aru saanud, et kui ma tahan Real Madridi pikkade käistega home särki millel seljal on nr 7 Raùl siis on maksumus 500.-?
                          FC Flora

Kommentaar

ma kui pikaajaline klient võin kinnitada, et nii on

Kommentaar

Algselt postitas aandres Vaata postitust
                              midagi sellesarnast või tuulekat oleks võimalik saada ?

kas sellist asja jalka sportlandis staadionil ei ole?

Kommentaar

vat ei oska öelda, ise tallinnasse satun väga harva

Kommentaar

Working...
                                X