Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mancester City minu oma,kohe saadan meili
Sõprade wolfsburg ja Valencia ning Real ka kohal,hea.
Oled Sa kindel,et wolfsburg on M?Ma lihtsalt küsin,ma e mäleta,kas ta tellis Mi või xli
Mancester City minu oma,kohe saadan meili
Sõprade wolfsburg ja Valencia ning Real ka kohal,hea.
Oled Sa kindel,et wolfsburg on M?Ma lihtsalt küsin,ma e mäleta,kas ta tellis Mi või xli
ma vaatasin kohe järgi, kui Eger tellis endale tollelt pooleliolevalt lehelt Wolfsburgi särgi, sis seal ei olnd suurust märgitudki. Ma enam ei mäleta, kust see lahend M võis sis tulla aga loodame, et ta sis ikka õige on.
tegelt on santa cruz manchesteris nr 14. aga see mu enda viga vist et ma ei täpsustanud.
“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Ja,aga ma juba tellisin selle särgi ära,kohe maksan arve ka äraMa rääkisin ka Philouga,ta ütles,et ega väga midagi nüüd hullu ei ole.Kui ta mainimata jättis
Teinekord teame siis,et ka õigete nimede puhul on numbrit vaja
ma uurin välja, mis nüüd saab tänu sellele jamale, ma annan sulle nii kiiresti teada kui võimalik.
kui sa just uut trükki sealt ei sebi, siis ei ole miskit parata. käib see kah. ma lihtsalt oletasin, et nad teavad mis numbri all reaalsed mängijad on. järgmine kord täpsustan kindlasti.
a seda ka, et neid adidase uusi koondisesärke ei saa ikka veel tellida?
“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar