Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Müüa Puma V-Konstrukt suurus 42 1/2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kent Vaata postitust
    Valus Tauno...varsti saavad pakkumised otsa ja siis võtame lihtsalt sult need sussid ära...toore jõuga
    sul pole jõudugi ja kes ütles et ma üldse mingi langetan hinda täis maugid on ikka siin foorumis koos.. suht kahju hakkab, minge pange tatti..üksteisega em-il näeme... a jah inglismaa ju ei saanud...

Kommentaar

Algselt postitas Gialorossi Vaata postitust
      sul pole jõudugi ja kes ütles et ma üldse mingi langetan hinda täis maugid on ikka siin foorumis koos.. suht kahju hakkab, minge pange tatti..üksteisega em-il näeme... a jah inglismaa ju ei saanud...
      Mis on tegemist Newcastle fännil inglise koondisega....mina isiklikult olen Rootsi poolehoidja...
      Tundub ,et sulle on siin liiga tehtud....ja mitte üksteisega, vaid teineteisega sa rumal alaealine...
      Mine nüüd õppima muidu jääd 5 klassi istuma
      Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Mis on tegemist Newcastle fännil inglise koondisega....mina isiklikult olen Rootsi poolehoidja...
        Tundub ,et sulle on siin liiga tehtud....ja mitte üksteisega, vaid teineteisega sa rumal alaealine...
        Mine nüüd õppima muidu jääd 5 klassi istuma
        rahu ära nüüd närvi mine

Kommentaar

Gialorossi rahune nüüd maha! Sa ei pea siin kõiki foorumlasi sõimama onja.
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

ok ok, esimene mitte PL-i klubi fänn ja jutt kohe muutus

Kommentaar

Ahah, selge. Vana sa ise oled? Kus sellised tulevad, ma ei saa aru?
              slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas caesar112 Vaata postitust
                Ahah, selge. Vana sa ise oled? Kus sellised tulevad, ma ei saa aru?
                Ma pakun ,et poisil on just täitumas 17 sünnipäev...jutt on küll muidugi 14 aastase oma.....kuidas seda siis nimetada....ehk hiline puberteet

Kommentaar

Ma pakun ,et poisil on just täitumas 17 sünnipäev...jutt on küll muidugi 14 aastase oma.....kuidas seda siis nimetada....ehk hiline puberteet
                  kuidas seda nimetada... Have a nice cup of STF!!

Kommentaar

krt, Kent ja caesar112 rahunege maha, kui te osta ei taha, siis milleks mõtetut möla ajada ?
                    las räägivad need, kes tahavad mingit äri siin teha.
                    Putsad muidu korralikud, aga mulle isiklikult ei meeldi, sorri.
                    Hind on vb natuke liiga suur, kuna praegu PDS-ist saaks need täpselt samad 30£, arvutage ise kui palju see eesti rahas on.
                    Niiet, Gialorossi, sul tuleks vist hinda madalamale lasta.

Kommentaar

Algselt postitas VaLjo Vaata postitust
                      krt, Kent ja caesar112 rahunege maha, kui te osta ei taha, siis milleks mõtetut möla ajada ?
                      Hind on vb natuke liiga suur, kuna praegu PDS-ist saaks need täpselt samad 30£, arvutage ise kui palju see eesti rahas on.
                      ok kui aus olla siis ma sain need prodirectsoccerist... ja need ei olnud kohe kindlasti 720 krooni

Kommentaar

nojah, seal on tavahinnaks £90, aga need on seal praegu 60£ allahinnatud.

Kommentaar

See, mis hinnaga sina need ostsid ei koti kedagi. Iga ostja tahab kaupa võimalikult odavalt, saad ju ise ka sellest aru

Kommentaar

Algselt postitas VaLjo Vaata postitust
                            Mina mängin heameelega selle puutsaga aga sellist kirvest ma nende eest maksta ei taha...tean et puutsa on hea ,kuna mängin samasuguse FG puutsaga...

Kommentaar

Mina mängin heameelega selle puutsaga aga sellist kirvest ma nende eest maksta ei taha...tean et puutsa on hea ,kuna mängin samasuguse FG puutsaga...
                              no selge sellist vastust ma ootasingi sinult... nu ma olen suht kindel et kui isegi alla laseks hinda ei ostaks siit keegi nagu nii, kõik jääb usalduse taha jne

Kommentaar

Algselt postitas Gialorossi Vaata postitust
                                no selge sellist vastust ma ootasingi sinult... nu ma olen suht kindel et kui isegi alla laseks hinda ei ostaks siit keegi nagu nii, kõik jääb usalduse taha jne
                                Mis hind see siis oleks mis sind rahuldaks?

Kommentaar

Working...
                                X