Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Roberto Baggio jalgpallisärk!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

He changed shirt anyway, even if he was in reserve, you can contact him and ask it yourself =Ъ

Kommentaar

Ee, Eestimaal elame ikka jah .

Kommentaar

Ütleb noormees kasutajanimega JustfeelIt.

Kommentaar

Ja pärisnimega Edgar.
          Algselt postitas Maekas
          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Nimi nimeks, jutt võiks olla eestikeelne .

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
              Nimi nimeks, jutt võiks olla eestikeelne .
              Kui inimene ei ole ilmselgelt eestlane ja ei suuda pikka lauset eesti keeles kirjutada, siis kes keelab tal seda inglise keeles kirja panna. Lase olla.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Müüa Michael Jordani korvpallisärk, millega ta mängis NBA finaalis, kui ta lausus surematud sõnad: "Ma lähen Disneylandi". Selle särgi sai pärast mängu Martin Müürsepp ja mina otsin selle pärast Martini käest ära. Alghind 500 tugrikut!
                On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                I don’t care what you think of me!
                Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust
                  Müüa Michael Jordani korvpallisärk, millega ta mängis NBA finaalis, kui ta lausus surematud sõnad: "Ma lähen Disneylandi". Selle särgi sai pärast mängu Martin Müürsepp ja mina otsin selle pärast Martini käest ära. Alghind 500 eeku!
                  debiil, kes oled sina ütlema, mis on õige või vale.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                    debiil, kes oled sina ütlema, mis on õige või vale.

Hakkasin siis uurima, et kas ma olen debiil või mitte ja tuleb välja, et selles mälestusväärses kohtumises lõi tõepoolest Baggio 2 kolli ja 88 minutil jooksis väljakule Ratnikov ise. Tuleb niisiis solvangud alla neelata ja kuidagi edasi elada, värdjas selline.
                    On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                    I don’t care what you think of me!
                    Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

novat, ma pole kah asjas 100% kindel, aga ei hakka pead vaevama ja mageda irooniaga halvustama, eksju härra

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust
                        Hakkasin siis uurima, et kas ma olen debiil või mitte ja tuleb välja, et selles mälestusväärses kohtumises lõi tõepoolest Baggio 2 kolli ja 88 minutil jooksis väljakule Ratnikov ise. Tuleb niisiis solvangud alla neelata ja kuidagi edasi elada, värdjas selline.
                        millisest mängust sa räägid (eeldusel, et su postitus ei uju üle sarkasmist)?

1994 8 oktoober peetud mäng mis lõppes 0:2 lõi ühe värava Panucci ja minuteada Ratnikov ka mängu ei saanud...
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Vaevalt, et Itaalia mängis Tallinnas sinise särgiga Äkki toimus see särgivahetus hoopis 14.04.93 peale mängu Triestes, kus osalesid nii Ratnikov kui R.Baggio.
                          Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Sellisel juhul, mida ajab müüja ise...

Algselt postitas mexus Vaata postitust
                            Särk oli võtnud seljast pärast Eesti-Itaalia matši 1994 aastal, Kadrioru stadioonil. Roberto Baggio särk sai välja vahetatud Ratnikovi särgi vastu, kes mängis Eesti koondises, praegu ta on FC TVMK treener, mina ostsin ta tema poja käest.
                            keegi igatahes vassib, aga milleks?
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                            X