Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

O: Manchester stuff

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Manchesteri kodulehelt võtad Manchesteri aadressi. Kirjutad kirja saajaks selle mängija nime.

Kommentaar

Need, kes on saatnud kirja. Et mida te sinna kirja kirjutanud olete? Ja kas te olete midagi kaasa ka lisanud? (Ümbriku oma adrega vms)

Kommentaar

Kirjutasin kirja, ajasin üldist pläma nagu alati, palju õnne karika puhul jnejne. Lõpuks pani kirja lõppu paar rida, et ma tahaks autogrammi saada. Ümbrikut oma aadressi ja margiga pole kunagi pannud kaasa. Kuigi mõistlik oleks. Mart Poomile Inglismaale saates panin kaasa väikse kirja ka eestikeeles, et suurem võimalus oleks midagi tagasi saada. Poomilt sain tagasi 2 tema pilti autogrammiga (üks Arsenali särgis, teine Sunderlandi särgis) ning Arsenali ja Sunderlandi meeskonna pildid. Liverpoolist sain kõike muud nänni tagasi (pilte, mingi raamatu, suure A2 postri ja mingi CD Gerrardi profiiliga) peale autogrammi. Real Madridist tahtsin ka Beckhami ja Figo autogramme, aga sain tagasi ainult Beckhami ja Figo pildi ning suure Real Madridi meeskonna pildi, pluss mingi kirja kus see Reali president oli allkirja pannud (pastakaga oli pannud küll, aga kas see tema oli, kes teab). Borussia Dortmundist sain samuti Rosicky autogrammi tagasi. Onu oli Itaalias reisul, lennujaamas nägi AC Milani tulemas PSV mängult Meistrite Liigas, siis seal anti meeskonna pilte ja sai küsida autogrammi peale. Sellest korrast on mul siis AC Milani meeskonna pilt koos Andrea Pirlo autogrammiga.

Kõik kirjad on tagasi tulnud ca 2-3 kuuga.
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Tavalises suuruses kiri, staadioni aadressile? Nii lihtne ongi?

EDIT: Kas kirjutasid kirja pastakaga või arvuti peal?
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Mismõttes tavalises suuruses kiri? A4 paberile jah, nii terve leht olen mina kirjutanud. Soovid alla, nimi ja kuupäev ilusti. Kirjutasin pastakaga, et ikka soliidne oleks. Kui saadad, siis vaata, et nii palju marke oleks peal, et Inglismaale või kuhu iganes sa saata tahad välja läheks.

http://www.stadiumguide.com/ - sellelt aadressilt saab enamus aadressid teada. Kindlasti pane selle mängija nimi saajaks kellele sa saata tahad.

Kommentaar

Tavaline ümbrik siis? Seda tahtsin öelda, minu paha.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Ükskõik mis ümbrik küll, kuigi mina panin tugevdustega ümbrikusse.

Kommentaar

No, selge, tänud, proovin millalgi järgi ehk

Kommentaar

kuskilt ei ole võimalik tellida vanu vorme?
                    ma tahaks manu sharpi vormi tellida kuskilt

Kommentaar

mine manutd.com'i seal shopingu alt peaks leidma
                      #20 FLORA!

Kommentaar

Working...
                      X