MINA TEGELEN OSTUGA . KES MÜÜÜÜB ? 999 kr 2 PILETIT ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
eesti-hispaania piletid
Collapse
X
-
madalad hinnad ostke ruttu
ma müün kohapeal ühte piletit hinnaga 4500kr, ning muide see ostetakse mult kohe äea. see seisneb selles, et on erilisi jalka fänne, kes liiguvad hispaania koondisega kaasa terve hooaja ja elu. neil ei ole pileteid olemas ja nad püüavad elueest sisse saada. neil pole pileteid, sest nad tulevad välismaalt ja pole saada kuskilt neid. eesti - venemaa pilet osteti minult 4,5 tuhandega ja sõbralt osteti sama pilet 6 tuhhiga. mõelge sellele, et hispaania on maailma parim koondis ja sealt saab kokku hea paoi.
Kommentaar
-
Algselt postitas syncmaster913v Vaata postitustma müün kohapeal ühte piletit hinnaga 4500kr, ning muide see ostetakse mult kohe äea. see seisneb selles, et on erilisi jalka fänne, kes liiguvad hispaania koondisega kaasa terve hooaja ja elu. neil ei ole pileteid olemas ja nad püüavad elueest sisse saada. neil pole pileteid, sest nad tulevad välismaalt ja pole saada kuskilt neid. eesti - venemaa pilet osteti minult 4,5 tuhandega ja sõbralt osteti sama pilet 6 tuhhiga. mõelge sellele, et hispaania on maailma parim koondis ja sealt saab kokku hea paoi.
Sellised tüübid ajavad lihtsalt sita keema, kui päev pole just lõbusaimas värvis möödunud. Aru ma ei või.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Panin kaks piletit osta.ee oksjonile, piletid sain A Le. Coqi kampaania kaudu. osta.ee aadress kus piletid müügis: http://www.osta.ee/4689039
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar