Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tere poisid, tekkis selline võimalus, et saaks mp3 mängijaid, mis on suhteliselt 1:1-le shuffletiega, apple logo pole peal ja mõni erinevus on vast veel 95% kindlasti sama.
Kas ongi mõtet maksta 500.- ainult margi pärast?
Äkki teeb neid ja annan ka 6 kuulise väljavahetusgarantii, kui midagi peaks juhtuma?
Nende refurbishidele saan anda 3kuud.
Praegu tuleks hinnaks kuskil 350.- (uurin veel asja) neile 2gb 95% sarnastele asjadele. On saada ka 4gb neid.
Näidake rohkem huvi üles trennipoisid
mingeid sarnaseid asju müüakse ka virukeskuse plaadipoes.
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
ei mäleta. mingi kahtlane nimi oli. mingi id player või midagi sellist. aga väljanägemine oli küll 1:1-le. ja alla 500 jäi. aga palju ... ei tea tõesti. kui keegi satub, siis ta on selles music centris taga vasakul
aga kust sa neid sisse tood?
ja kas neil mingisugune nimi kah om?
kas lugude lisamiseks on iTunesit vaja?
mis asjad kaasa saab ?
kuidas garantii puhul tagasi võtad?
kas transporti Tartusse on võimalik?
Sisse toon Inglismaalt, sinna need asjad kindlasti Hiinast tulnud, kuid ise ei viitsi hakata tolli vahet nende Hiina pakkidega jooksma, pigem maksan natuke rohkem ja toll pole probleemiks.
Nime pole (kui mingi ilusa nime ütled, siis tekib neile nimi )
Lugusid lisad tavaliselt usb juhtme kaudu.
Kaasa saab siis karbi, klapid, laadja, manuaali.
Garantii kehtib vaid mängijale endale... kui see enam ei tööta vahetan uue vastu välja.
Olen saatnud oma 4 aastat särke Eesti Postiga laiali, kui ma nüüd Tartusse asja ei suuda saata, siis olen vist ära unustanud kuidas postipaki saatmine käib
Edu
www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
Olen saatnud oma 4 aastat särke Eesti Postiga laiali, kui ma nüüd Tartusse asja ei suuda saata, siis olen vist ära unustanud kuidas postipaki saatmine käib
Edu
Ma olen priviligeeritud. ma sain tartus kätte ja sain ka tallinnas. mõlemas siis käest kätte
Kommentaar