Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastused nüüd teile kõigile:
Usa away on olemas M ja XL suuruses, pikkade varrukatega pole välja tulnud veel.
Spain away särki on ainult M ja XL suuruses.
Pusasi on üldse päris vähe ja kahjuks hollandi oma seal kollektsioonist leida pole
Usa ja austraalia särke pikkade varrukatega kahjuks pole
Saksamaa MM'i särke, nii home kui away särke on M ja XL suuruses ja Saksamaa särke teeb ikka Adi, nagu alati
Elevandiluuranniku kodusärgid lühikeste varrukatega XL suuruses olemas, kohapeal küll pole, aga tehaste riiulites need paiknevad. Tellimisega on nii et ma pean vähemalt 5 tellijat kokku saama, siis saab särgid eestisse tellida. Leiad nt mõned sõbrad kes veel tahavad särki, saab kiiresti kokku. Postiga muidu tuleb 4 päeva
Ei suuda ikka uskuda sellist hinda orginaalsärgil... Poodides välismaal ja onlines, näiteks adi online shopis on särgid alates 70$... poodides suurlinnades aga kuni $110. Päris paljud müüvad siin 450mne eest neid särke ja ma ei taha uskuda, et igal tüübil on 'adi/nike/puma' tehases käsi sees.. et otse sealt tulevad.. Imo saab sellise hinnaga ainult kuskilt online poest, ebayst hulgi tellides fake särke, mis on äravahetamiseni sarnased orginaalidega.
Googlest ei pea kaua otsima, et leida pood kus saab kvaliteetseid fake särke 10-25 daala eest.
Adi särkide kohta küsiks, kas särgid tulevad adidase kilepakendis? Kas särgi kaelusel asuv lipiku kood matchib särgi külge(pilt vasakul) kinnitatud lipiku koodiga
Seal on näha ka tootmiskuupäev, nii et kes oma nimega sai tellitud peaks tootmiskuupäev samas kuus olema tellimiskuupäevaga.
Nii, et kes varsti oma uued särgid kätte saavad uurige natuke neid lipikuid.
Võib olla pole ka selleks vajadust, kui becks tõestab ise ära(räägib natuke lähemalt kust 'tehasest' ta neid otse saab), et särgid orginaalid ja saan ka rahuliku südamega ise paar särki tellida.
särgid,mis ma tellinud olen,on igati korralikud ja õmblused super korras.Ka nimega tellides ei tule number lahti,kui just õigesti pesta ja kasutada...Seega soovitan.
Lugupeetud VKris, ma ei pea sulle mitte midagi tõestama, see on su vaba valik: kas sa tellid mult särke või ei telli.
Ja muide, need pildid siltidest mis sa saatsid, on jah feik särkide omad, ma ei tea kust sa selle särgi endale ärisid. Adi ei tee ühelegi jalgpalli särgile selliseid silte (suuruste sildid on sisse trükitud ja teine silt ripub varruka küljes)
Siiani on kõik ostjad minu särkidega väga rahul olnud, niiet kui ei taha, ära telli, osta siis oma suurlinna poodidest 1400.- krooniga samasi särke ja ära tule ärplema, et ma peaks nüüd kellelegi tõestama midagi.
Becks, juventuse särk+püksid? Võimaluse korral uue hooaja omad. Kui kahed püksid tellida saab odavamalt?
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar