Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

M: Eesti - Brasiilia pilet! [IKKA VEEL ALLES]

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

see mcliverpool ongi see sama vend, kes sind üle lasi.

ise kinnitab küll, et enam ei peta, aga mõned inimesed siiski ei muutu.

Kommentaar

Algselt postitas freestyle01 Vaata postitust
      see mcliverpool ongi see sama vend, kes sind üle lasi.

ise kinnitab küll, et enam ei peta, aga mõned inimesed siiski ei muutu.

??
      Too mulle proofiga näide.
      Kas see PSP oli minu oma? Oli. Ja sai müüdud koffer.ee adminnile
      On veel midagi öelda?
      Ole sõber alati, muidu teen sust salati

Kommentaar

Proofiga näide ja proofiga näide. Keegi ei pea sulle midagi tõestama. Ise oled siin foorumis öelnud, et kunagi tegid külma, siis pead leppima ka sellega, et see maine käib sinuga veel pikalt kaasas, meeldib või mitte. Isegi kui nüüdseks asju õigesti ajad. Ja olgu märgitud, et laused stiilis "ah, oleneb summast, kui oli mingi 50 krooni..." ei sisenda seejuures erilist usaldust, et põhimõtted tegelikult väga sügavalt muutunud oleksid. Igaühe oma asi, kas teeb sinuga äri või mitte, aga samamoodi on ka igaühel õigus siin su varasemad teod ära tuua.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
          Ise oled siin foorumis öelnud, et kunagi tegid külma,
          Mis kunagi, tuli ju välja, et alles üleeile on kellelegi auru pähe õhku müünud. Et igatahes, kui kellelgi velgi ja ilukilpe on vaja, siis teate kust saab.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
            Mis kunagi, tuli ju välja, et alles üleeile on kellelegi auru pähe õhku müünud. Et igatahes, kui kellelgi velgi ja ilukilpe on vaja, siis teate kust saab.
            Ajaa, vabandust, mitte külm aur, vaid soe õhk. Samas viimase lausega läksid vähe libedale teele, kuna varasemate viidete kohaselt on lisaks kõigele muule tegu poole koha ja kergestihaavuva hingega kikkpoksijaga, siis loodetavasti ise lohistasid oma veljed ikka juba igaks juhuks ööseks tuppa voodi alla, muidu hommikuks on proofi materjaalsete asjade puudumise kohta küll ja veel.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
            X